INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - JUVENTUS 2-0

Maicon jonglează cu titlul » Interistul i-a dat lui Juve un gol de poveste

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Cel puţin pentru 48 de ore, Inter şi-a recuperat şefia, trecînd cu două puncte peste AS Roma, care joacă diseară derby-ul cu Lazio.

Drumul spre victoria cu Juve (2-0) l-a deschis Maicon, după un număr genial de virtuozitate. Brazilianul a recuperat o minge la marginea careului, stopînd-o din zbor (foto 1), şi l-a evitat cu un "sombrero" pe Amauri, venit la blocaj (foto 2). A jonglat balonul, tot cu dreptul (foto 3), l-a potrivit pentru şut (foto 4) şi, la a patra atingere, l-a bătut pe Buffon (foto 5), cu o diagonală lîngă bară! Golul "Colosului", urmat de reuşita lui Eto'o, a concretizat superioritatea numerică, Sissoko fiind eliminat în minutul 37.

Inter - Barca în pericol?
LIGA CAMPIONILOR. Marele şoc al semifinalelor e ameninţat de norul vulcanic pornit din Islanda şi care a acoperit o bună parte a Europei, anulînd 17.000 de zboruri! Programat marţi, la 21:45, meciul tur dintre Inter şi FC Barcelona ar putea fi amînat. Italia a anunţat că a închis spaţiul aerian pînă mîine, la 8 dimineaţa, şi echipa lui Pep Guardiola nu ştie dacă va putea decola luni din Spania. Catalanii au însă alternativa deplasării cu vaporul, trenul sau autocarul, dar astfel s-ar prelungi durata călătoriei spre Milano. O decizie va fi luată azi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
forumer
forumer  •  18 Aprilie 2010, 03:50

Fabulos golul, se vede ca-i brazilian!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează