INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Makelele se retrage din activitate la finalul stagiunii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2009 00:00

Mijlocaşul lui Paris Saint-Germain, Claude Makelele, a pus capăt speculaţiilor care planau asupra viitorului său şi a declarat că se va retrage din activitate la finalul stagiunii curente, urmând să preia funcţia de director sportiv al grupării pariziene, informează AFP.

"Mă opresc la finalul acestui sezon şi rămân la PSG în postul de director sportiv. Mi-ar plăcea ca echipă să atingă din nou nivelul de performanţă pe care l-a avut odinioară. Când am ajuns aici, clubul era aproape de retrogradare, iar acum ne luptăm la titlul. În iunie o să îmi agăţ ghetele în cui şi voi ceda locul meu tinerilor fotbalişti", a spus fostul jucător al lui Chelsea şi Real Madrid.

Makelele, care luna trecută a împlinit 36 de ani, a debutat în fotbalul profesionist pentru FC Nantes, iar apoi a mai evoluat la Olympique Marseille, Celta Vigo, Real Madrid şi Chelsea Londra. Acesta şi-a trecut în palmares trofee precum un titlu în Ligue 1 şi două în Premier League, dar şi Liga Campionilor. Pentru reprezentativa Franţei, mijlocaşul născut în Congo a bifat 71 de selecţii.

NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează