INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Malaga transferă pe bandă rulantă! L-a luat şi pe Joaquin de la Valencia

Joaquin este noul mijlocaş dreapta cu care Malaga vrea să impresioneze în noul sezon
Joaquin este noul mijlocaş dreapta cu care Malaga vrea să impresioneze în noul sezon

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 18:34

Arabii care au cumpărat Malaga sînt hotărîţi să le pună probleme Realului şi Barcelonei în sezonul viitor. Ultima achiziţie a clubului spaniol este Joaquin Sanchez (29 de ani), care a evoluat la Valencia în ultimele 5 sezoane.

Joaquin, care a fost luat de Valencia pe 24 de milioane de euro de la Betis Sevilla, o va costa pe Malaga în jur de 4 milioane de euro.

Joaquin completează lista bogată de transferuri din această vară făcute de Malaga, din care mai fac parte Diego Buonanotte, Martin Demichelis, Ruud van Nistelrooy, Nacho Monreal, Jeremy Toulalan şi Joris Mathijsen.

50 de selecţii la naţionala Spaniei a strîns Joaquin pînă în acest moment

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
nino
nino  •  24 Iunie 2011, 23:10

@dorins Au vandut pe Villa si pe Silva si in sezonul urmator,adica cel recent incheiat,au facut mai multe puncte.Deci un sezon mai bun.Dupa Barcelona,Valencia are cel mai frumos joc din Spania.Iar Villa si Silva au fost vanduti din rationamente financiar .Anul asta au facut transferuri excelente,pe bani putini,Continuitate pe banca tehnica.Cred ca anul asta vor face un sezon mai bun decat precedentul.

mihaienache
mihaienache  •  24 Iunie 2011, 23:04

e fumat juaqin...prea multe accidentari la viata lui

dorins
dorins  •  24 Iunie 2011, 22:43

nu neaparat ca se destrama sau nu, dar au o politica super ciudata. si anul trecut i-au vandut pe villa si pe silva, fara sa para ca au investit banii in ceva anume

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close