INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALLORCA - BARCELONA 0-1

VIDEO Robert Lewandowski, salvatorul Barcelonei cu un gol superb » Catalanii au urcat pe primul loc după victoria cu Mallorca

Robert Lewandowski/ foto Imago Images +11   FOTO
Robert Lewandowski/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 09:20 / Actualizat marti, 16 mai 2023 14:52

Barcelona a câștigat în deplasare cu Mallorca, scor 1-0, într-un meci din etapa #7 din La Liga.

Robert Lewandowski a fost decisiv pentru echipa lui Xavi, marcând singurul gol al partidei. Polonezul a ajuns la un bilanț de 9 reușite în acest sezon, fiind golgeterul campionatului spaniol după 7 etape.

Tragedie la un derby din Indonezia! 125 de persoane au murit după ce fanii au intrat pe teren
INDONEZIA
Tragedie la un derby din Indonezia! 125 de persoane au murit după ce fanii au intrat pe teren

VIDEO. Mallorca - Barcelona 0-1

După un start echilibrat, cu acțiuni la ambele porți, Barcelona a reușit să deschidă scorul în minutul 20. Lewandowski a primit o minge de la Ansu Fati, a pătruns în careu, și-a întors un adversar și a șutat cu efect la colțul lung, lângă bară, fără șanse pentru portarul Rajkovic.

Polonezul a fost aproape de „dublă” două minute mai târziu. A preuat o minge dificilă în careu, a încercat să îl lobeze pe portarul celor de la Mallorca, dar execuția a fost ratată. Și Ter Stegen a fost la înălțime. A apărat incredibil în minutul 34, la șutul din apropiere al lui Jaume Costa. 

Mallorca a fost aproape de egalare și pe finalul meciului, prin Lee. El a pătruns în careu, dar a șutat puțin pe lângă poartă, din unghi. Gazdele nu au reușit să marcheze, iar Barcelona a bifat al 5-lea meci consecutiv fără gol primit în La Liga.

+7 FOTO

Caseta meciului Malorca - Barcelona 0-1

Clasamentul din La Liga

Catalanii au urcat pe primul loc, cu 19 puncte. Real Madrid este pe locul doi, cu 18 puncte, dar „albii” au meci azi cu Osasuna, de la ora 22:00.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Răzbunare! Dybala a marcat contra lui Inter, Mourinho a făcut show în afara terenului

Cum l-a șocat Guardiola pe Haaland: „E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
enigmaticul
enigmaticul  •  02 Octombrie 2022, 13:47

Mda, bine zici, ”sunt la ani lumină”, Barca de real, bănuiesc că ai vrut să zici!!! Oricum, realului să-i le trăiască ”fluierașii”, altfel..........

francescoli1974
francescoli1974  •  02 Octombrie 2022, 12:46

Nu mă deranjează pe mine,simpatizant Real Madrid încă se pe vremea lui Santillana,Camacho,H.Sanchez sau Valdano că -i mai bate Barca din când în când atâta timp cât băieții ăștia ,la final,sunt pe 1 in campionat sau Europa,chiar și în "era Messi" au luat titlul de câteva ori și UCL de 4 ori,e ok.

francescoli1974
francescoli1974  •  02 Octombrie 2022, 12:33
Postat de enigmaticul pe 02 Octombrie 2022, 12:12

...................eu sper ca real să rămână acolo unde este în acest moment!! Apoi să vină ”El Clasico”, când Barca le va da iarăși 4-5 bucăți!! Ce zici, amice??

Să le dea,amice dragă,oricum sunt la ani lumină,au de recuperat la greu,anul trecut au bătut o dată și au luat-o de două ori,campionat+supercupă,ce folos că i-au bătut urât acasă,UCL (de 14ori) și La Liga(de 35ori),eu cred că -ti ajunge,tu ce zici?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează