INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

MALLORCA - BARCELONA 0-4. Mama puștiului care a intrat pe teren a izbucnit în lacrimi: „Sunt îngropată în datorii!”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 13:29 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 14:14

În timpul partidei Mallorca - Barcelona 0-4, un puști a intrat pe teren. Acum, mama lui afirmă că nu poate achita amenda de 2.000 de euro pe care a primit-o tânărul, din cauza situației financiare precare.

  • Un moment incredibil a avut loc la meciul dintre Mallorca și Barcelona (scor 0-4). Un puști ce purta tricoul Argentinei cu numele lui Lionel Messi pe spate a intrat pe teren, deși meciul s-a jucat fără spectatori!
  • După partidă, „invadatorul” a vorbit despre gestul său: „Am plănuit asta dinainte de apariția coronavirusului. Messi este idolul meu. Încă dinainte ca meciul să fie amânat, ideea mea a fost să fac o fotografie cu Messi. Este visul meu, să îl întâlnesc și să ne fotografiem împreună. Dar l-am văzut pe Jordi Alba mai întâi și m-am pozat alături de el” - detalii, AICI.
foto: Getty Images
foto: Getty Images
foto: Getty Images
foto: Getty Images
foto: Getty Images
+12 FOTO

Sunt îngropată în datorii, nu ştiu ce voi face. Nu este deloc uşor. Copilul meu nu şi-a dat seama ce face, trece prin nişte momente dificile. Sunt o mamă singură, cu 3 copii şi am o situaţie financiară foarte grea.

Vă asigur că nu se va mai repeta. Sunt foarte supărată pe el. Va trebui să muncească toată vara, non-stop, pentru a plăti amenda. Va fi aspru pedepsit. Fiul meu este încă un copil, care este influenţat de prieteni. Îmi voi asuma responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat”, a spus femeia, cuprinsă de lacrimi, pentru Mundo Deportivo.

Mallorca - Barcelona 0-4

Barcelona a învins-o categoric pe Mallorca, 4-0, în primul meci al său de la reluarea La Liga. Lionel Messi a orchestrat o performanță bună a „catalanilor”, oferind 2 pase decisive și marcând ultimul gol al echipei sale. 

  • Au marcat: A. Vidal '2, M. Braithwaite '37, J. Alba '79, L. Messi '90+3

Pentru Barcelona urmează duelul cu Leganes pe teren propriu azi, 16 iunie, în timp ce Mallorca va da piept cu Villarreal, în deplasare, în aceeași zi.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo de-abia așteaptă finală Napoli - Juventus » Cifre impresionante pentru portughez

Ce sancțiune riscă Hammarby, după gestul iresponsabil al lui Zlatan Ibrahimovic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cosmin_1
cosmin_1  •  16 Iunie 2020, 18:35

Ii plateste lessi amenda...

cordell.hull
cordell.hull  •  16 Iunie 2020, 15:22

Textul clasic “ copilul meu e influențat de prieteni”... pai trebuia sa l crești astfel încât sa ni fie influențat nanoparticule chiar invers... oricum era cool sa și puna un selfie cu messi... 2000 euro preț și nu știi dacă iese

robertino2
robertino2  •  16 Iunie 2020, 15:07

Daca plateste Messi amenda, se va crea un precedent, va creste numarul de intrusi pe teren. Daca as fi Messi, as plati amenda, dar cu conditia ca pustanul sa faca multe ore in folosul comunitatii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează