INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALLORCA - REAL MADRID 1-0

MALLORCA - REAL MADRID 1-0 // VIDEO Zinedine Zidane: „E nevoie de mai mult suflet dacă vrem să reușim ceva în acest sezon”

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 10:11

Real Madrid a cedat primul meci şi şefia în LaLiga, după cea mai proastă evoluţie a sezonului, criticată de AS. 

„Absenţele nu sunt o scuză, toţi trebuie să arate că merită să joace la Madrid”, spune Zidane.

În urmă cu 17 luni, Real cucerea a treia Ligă cu Zidane pe bancă, iar Mallorca era la un meci distanţă de a retrograda în Segunda B. Sâmbătă seară însă, decalajul valoric a fost înghiţit de nou promovata în Primera, ce a provocat primul eşec madrilen în acest campionat. Los blancos au naufragiat lamentabil în Baleare (0-1) şi au cedat şi şefia în favoarea Barcelonei, pe care au noroc că n-o vor mai întâlni sâmbătă în El Clasico! 

Doar o bară, Benzema! 

Cu mulţi accidentaţi ori indisponibili (a lipsit şi Hazard, devenit tată a patra oară) şi cu numai patru titulari pe Son Moix, trupa lui Zizou n-a funcţionat deloc în planul B şi nu s-a salvat nici cu planul C, „revenind la starea de urgenţă”, cum a titrat cotidianul AS. Degeaba a avut posesia, şi-a creat doar o singură mare ocazie, bara transversală lui Benzema, şi s-a plâns de două penaltyuri refuzate, ultimul justificat la faultul la Brahim Díaz. 

„Nu am găsit soluţii”

Isco, James şi Jovici au dezamăgit crunt, Courtois şi Odriozola, care şi-a lăsat stupid şi echipa în „zece” din minutul 74, au fost complici la golul rapid al ivorianului Lago Junior, toţi plus Marcelo primind o linie în AS. Şi nici de pe bancă n-a venit vreun licăr de inspiraţie. 

„Absenţele nu sunt o scuză pentru că toţi jucătorii trebuie să arate că merită să fie la Madrid. Am făcut un meci prost, n-am găsit soluţii, nu am avut atitudinea potrivită şi, dacă vrem să realizăm ceva important în acest sezon, e nevoie şi de mai mult suflet”, s-a plâns Zidane. 

Marţi vine deplasarea la Istanbul, unde un alt eşec cu Galata riscă s-o arunce pe Real în Europa League.

„Nu ne-am propus să înscriem repede, ci doar să le provocăm pagube. Însă faza golului am avut-o în minte de la început şi ne-a ieşit la perfecţie”
Vicente Moreno, antrenor Mallorca 

10 victorii5 egaluri şi 5 eşecuri are Real în al doilea mandat al lui Zidane. Cu Solari pe bancă, bilanţul a fost de 12 succese, o remiză şi 5 înfrângeri

12 goluria primit Courtois din 24 de şuturi la poarta sa în acest sezon în partidele oficiale jucate pentru Real

3 jucători eliminaţişi niciun penalty primit are Madridul în primele nouă etape, o premieră în istoria LaLiga!

Vezi și:

MALLORCA - REAL MADRID 1-0 // Formația lui Zidane pierde primul loc în La Liga!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 Octombrie 2019, 12:04

De fapt e nevoie de un antrenor adevarat!

rva4
rva4  •  20 Octombrie 2019, 14:58

Cate esecuri umilitoare mai sunt necesare sa inteleaga toata lumea ce repet de atata timp: Zidane este un antrenor mediocru! Daca avea valoare ar fi redresat echipa in atatea luni de zile de cand a revenit. Dar , fara Ronaldo ( care se vede ce face in Italia), fara chimia existenta intre jucatori creata in perioada de glorie a lui Real de Perez si Ronaldo , Real se zbate ca pestele pe uscat si se afunda in mocirla .

realcf
realcf  •  20 Octombrie 2019, 10:47

Penibili... asa se prezinta Madridul anul acesta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează