CAMPIONATE  ·  ANGLIA

Man. Gaal! » Acord cu Louis Van Gaal. Manchester United va vorbi olandeză din sezonul viitor

"Manchester e raiul meu". În 2010, cînd Van Gaal a fost cu Bayern pe Old Trafford, alăturarea a fost o întîmplare. Acum poate deveni realitate // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 27 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 aprilie 2014 00:00

Selecţionerul batav avea ofertă şi de la Tottenham, dar a uitat de ea rapid cînd i-au bătut la poartă şefii ”diavolilor”.

Sir Alex Ferguson şi l-ar fi dorit pe Giggs drept o soluţie pe termen lung pentru banca lui Man. United: "L-am adus în club cînd avea 13 ani. A trăit totul aici. Toate măririle şi decăderile". Dar conducerea nu mai e dispusă să meargă pe mîna fostului manager, după ce-a luat plasă cu David Moyes.

Daily Mirror şi De Telegraaf au anunţat ieri că directorul executiv Ed Woodward s-a înţeles sîmbătă cu Louis van Gaal să preia echipa din sezonul viitor.

Prima care-l contactase pe selecţionerul Olandei a fost Tottenham. Dar Spurs n-au avut nici o şansă în faţa mai titratei United. Însoţit de un om de încredere al patronului Glazer şi de un avocat, Woodward a tratat cu tehnicianul batav departe de ochii curioşilor, în vila acestuia din Algarve ( Portugalia). Şi în două runde de negocieri l-a convins să-şi schimbe planurile pentru marea provocare United.

Van Gaal încă n-a semnat, susţine Daily Mirror, însă acordul va fi oficializat curînd: "Olandezul vrea totul clar cît mai repede posibil pentru a se putea concentra exclusiv asupra naţionalei şi a Mondialului din Brazilia".

Cum şi-a dorit Giggs!
În aşteptarea lui Van Gaal, Old Trafford a fost martor aseară la debutul lui Ryan Giggs ca manager interimar al "diavolilor". "Vreau goluri multe, tacklinguri şi fani în picioare", le ceruse galezul jucătorilor. Şi aceştia i-au făcut pe plac: "dublă" Rooney (41 penalty, 48), "dublă" Mata (63, 73), scor final 4-0. Doar că United, locul 7, e la 6 puncte de Europa League.

100 de milioane de euro va avea Van Gaal la dispoziţie pentru reconstrucţia lui Man. United, potrivit De Telegraaf

"Marea mea ambiţie e să mai antrenez o mare echipă. În Premier League! Vreau să trăiesc, în sfîrşit, şi atmosfera stadioanelor din Anglia" (Louis van Gaal, selecţioner Olanda)Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1