CAMPIONATE  ·  ANGLIA

Man. Gaal! » Acord cu Louis Van Gaal. Manchester United va vorbi olandeză din sezonul viitor

"Manchester e raiul meu". În 2010, cînd Van Gaal a fost cu Bayern pe Old Trafford, alăturarea a fost o întîmplare. Acum poate deveni realitate // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 27 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 aprilie 2014 00:00

Selecţionerul batav avea ofertă şi de la Tottenham, dar a uitat de ea rapid cînd i-au bătut la poartă şefii ”diavolilor”.

Sir Alex Ferguson şi l-ar fi dorit pe Giggs drept o soluţie pe termen lung pentru banca lui Man. United: "L-am adus în club cînd avea 13 ani. A trăit totul aici. Toate măririle şi decăderile". Dar conducerea nu mai e dispusă să meargă pe mîna fostului manager, după ce-a luat plasă cu David Moyes.

Daily Mirror şi De Telegraaf au anunţat ieri că directorul executiv Ed Woodward s-a înţeles sîmbătă cu Louis van Gaal să preia echipa din sezonul viitor.

Prima care-l contactase pe selecţionerul Olandei a fost Tottenham. Dar Spurs n-au avut nici o şansă în faţa mai titratei United. Însoţit de un om de încredere al patronului Glazer şi de un avocat, Woodward a tratat cu tehnicianul batav departe de ochii curioşilor, în vila acestuia din Algarve ( Portugalia). Şi în două runde de negocieri l-a convins să-şi schimbe planurile pentru marea provocare United.

Van Gaal încă n-a semnat, susţine Daily Mirror, însă acordul va fi oficializat curînd: "Olandezul vrea totul clar cît mai repede posibil pentru a se putea concentra exclusiv asupra naţionalei şi a Mondialului din Brazilia".

Cum şi-a dorit Giggs!
În aşteptarea lui Van Gaal, Old Trafford a fost martor aseară la debutul lui Ryan Giggs ca manager interimar al "diavolilor". "Vreau goluri multe, tacklinguri şi fani în picioare", le ceruse galezul jucătorilor. Şi aceştia i-au făcut pe plac: "dublă" Rooney (41 penalty, 48), "dublă" Mata (63, 73), scor final 4-0. Doar că United, locul 7, e la 6 puncte de Europa League.

100 de milioane de euro va avea Van Gaal la dispoziţie pentru reconstrucţia lui Man. United, potrivit De Telegraaf

"Marea mea ambiţie e să mai antrenez o mare echipă. În Premier League! Vreau să trăiesc, în sfîrşit, şi atmosfera stadioanelor din Anglia" (Louis van Gaal, selecţioner Olanda)Cinci români și-au pus soțiile să se prostitueze în același apartament. Cele cinci cupluri au făcut „Turul Franței” și femeile câștigau și câte 7.000 € pe lună
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Adelaide
Digi 2, Telekom 2
17:00 Fotbal, Liga 2
Gloria Buzău - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Arsenal - Benfica
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Rangers - Antwerp
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League
Napoli - Granada
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League
AC Milan - Steaua Roșie Belgrad
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League
Club Brugge - Dinamo Kiev
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League
Leicester - Slavia Praga
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet
Liga 1