INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Managerul lui Manchester United, furios după ce a pățit Casemiro: „Arbitrii vor intensitate, apoi dau afară jucătorii”

Erik ten Hag, foto: Guliver/gettyimages
Erik ten Hag, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 14:52 / Actualizat luni, 13 martie 2023 16:15

Erik ten Hag a protestat după ce Casemiro, care nu fusese niciodată eliminat direct în carieră înainte să ajungă la Manchester United, a fost de două ori trimis la vestiare cu roșu direct de când e la United.

Supărare pentru Casemiro în Premier League. Mijlocașul brazilian, 31 de ani, un deceniu la Real Madrid, jucase 496 de meciuri fără a primi un cartonaș roșu direct înainte să se transfere la Man. United.

Gigi Becali, ferm convins că va câștiga palmaresul Stelei: „Totul va reveni la normalitate”+ „În ultima etapă vom fi pe Ghencea cu artificii”
FCSB
Gigi Becali, ferm convins că va câștiga palmaresul Stelei: „Totul va reveni la normalitate”+ „În ultima etapă vom fi pe Ghencea cu artificii”

Erik ten Hag: „Arbitrii anunță că vor intensitate, dar îl elimină pe Casemiro. Joacă tare, însă corect”

Fusese eliminat doar de două ori în carieră, de fiecare dată pentru două „galbene". Și acum, odată ajuns la Manchester, a fost trimis la cabine după roșu direct în două rânduri în opt partide! Ultima oară duminică, la 0-0 cu Southampton pe Old Trafford.

Arbitrul Anthony Taylor i-a dat cartonaș galben imediat, pe teren, în urma tacklingului asupra lui Carlos Alcaraz. A atacat mingea, totuși, piciorul i-a sărit în tibia adversarului. Avertizat de VAR, „centralul” i-a arătat roșu și va fi suspendat patru etape!

Managerul lui Manchester United contestă această hotărâre. Erik ten Hag consideră că e o contradicție în Premier League. „Arbitrii au început sezonul cu politica «noi suntem Premier, vrem intensitate, vrem intrări tari la minge». Dar îl elimină pe Casemiro. A jucat 500 de partide în Europa și nu a văzut niciodată roșu direct, iar acum are două deja. Joacă tare, însă corect".

Erik ten Hag: „Inconsecvență. E henț, e penalty”

Olandezul acceptă că „atunci când îngheți cadrul pare o intrare urâtă. Toți care cunosc fotbalul știu însă ce înseamnă răutate și ce înseamnă corectitudine". Pentru el, „Casemiro e un jucător corect. A fost destul de tăcut în vestiar. E foarte dezamăgit". După ce a părăsit terenul în lacrimi.

Ten Hag e nemulțumit de „central" și pentru penaltyul neacordat când mingea l-a atins pe Bella-Kotchap în mâna depărtată de corp: „E henț, e lovitură de pedeapsă. Cu această inconsecvență, jucătorii nici nu mai știu care este politica în arbitraj".

Citește și: 

Veste importantă! Gary Lineker a câștigat lupta cu BBC » Se întoarce pe post și pe social media

Enigma din vestiarul lui Arsenal: ce semnifică ceasul cu care s-au pozat jucătorii lui Mikel Arteta

Un fost antrenor al lui Mutu se retrage la 65 de ani: „Următoarea bancă va fi în parc cu nepoții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
Constantin
Constantin  •  13 Martie 2023, 17:00

Nu mai pleacă odată *** asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1945sv0509
1945sv0509  •  13 Martie 2023, 16:57

Casemiro, un macelar din vestita trupa din Madrid.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează