INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM - TOTTENHAM 1-0

Managerul lui Tottenham a dezarmat: ”Pentru titlu ne lipsește ceva”. Chelsea are drum liber spre coroană

Lanzini i-a dat lovitura lui Tottenham în minutul 65
Lanzini i-a dat lovitura lui Tottenham în minutul 65

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2017 00:00

Managerul lui Tottenham, Pochettino, pare să fi depus armele: ”Va fi greu s-o mai ajungem pe Chelsea”. Albaștrii pot deveni campioni săptămâna viitoare.

Neașteptatul eșec al lui Tottenham la a 14-a clasată West Ham îi oferă lui Chelsea posibilitatea de a deveni campioană chiar săptămâna viitoare. Are 4 puncte avans și îi mai trebuiesc două victorii, mâine împotriva lui Middlesbrough și vineri cu West Bromwich.

Managerul Spurs-ilor, Mauricio Pochettino, nu și-a putut reține frustrarea: "Încă nu s-a terminat. Trebuie să așteptăm. Dar va fi greu s-o mai ajungem pe Chelsea". În așteptarea unei greșeli a liderului, tehnicianul argentinian a admis totuși că echipei sale "îi lipsește ceva" pentru a deveni campioană.

"Nu e vorba de a juca bine sau rău, de a alerga mai mult sau mai puțin. Acesta a fost un moment cheie și într-un moment cheie trebuie să câștigi. Dacă vrei titlul, trebuie să câștigi. Nu contează cum", a încheiat Pochettino, nu înainte de a sigura că "ne vom bate până la capăt, pentru a încheia sezonul în cea mai bună manieră posibilă".

"Știam demult că va fi o luptă dură. Și-am reușit să ne apropiem la patru puncte de Chelsea. Dar acum e aproape imposibil"
Eric Dier, jucător Tottenham

Ce urmează în Premier League:

1. CHELSEA (81p) Etapa 2. TOTTENHAM (77p)
Middlesbrough (a) 36 West Ham 0-1
West Bromwich (d)  37 Manchester United (a)
Watford (a) restanță Leicester (d)
Sunderland (a) 38 Hull City (d)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează