INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

Colin Bell, legenda lui Manchester City, s-a stins din viață » Gestul fotbaliștilor în memoria sa

Colin Bell // foto: Imago
Colin Bell // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 22:01 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 22:15

Colin Bell, jucător la Manchester City timp de 13 ani, a decedat astăzi, la vârsta de 74 de ani.

Tragica veste a fost anunțată de clubul din Manchester, care anunță că fostul mijlocaș de legendă a fost doborât de o boală cu care se confrunta de puțin timp, specificând că nu a fost vorba de coronavirus.

A murit Colin Bell. 13 ani petrecuți la Manchester City

În cei 13 ani petrecuți la Manchester City, între 1966 și 1979, Bell, supranumit „Colin the King” a adunat 492 de meciuri și 152 de goluri pentru „cetățeni”. Impactul său asupra clubului a fost atât de mare încât în 2004 una dintre tribunele stadionului „Etihad” a fost denumită „Colin Bell”, în onoarea sa.

Colin a câștigat mai multe trofee la Manchester City: Cupa Angliei (1969), Cupa Ligii (1970), două Supercupe ale Angliei (1968 și 1972) și Cupa Cupelor (1970). Totodată, a ieșit campion atât în prima, cât și a doua divizie a fotbalului englez.

Colin Bell, legenda lui Manchester City, s-a stins din viață » Gestul fotbaliștilor în memoria sa
Colin Bell, la Manchester City // foto: Imago


Președintele lui Manchester City, Khaldoon Al Mubarak, și-a exprimat regretul: „Colin Bell va fi întotdeauna amintit ca unul dintre cei mai mari jucători pe care Manchester City i-a avut. Vestea decesului său îi va afecta pe toți cei legați de club. Clubul nostru a pierdut un mare om. Gândurile noastre sunt alături de familia lui Colin în aceste momente”.

Colin îi lasă în urmă pe soția sa, Marie, și pe copiii Jon și Dawn.

Miercuri, la meciul cu Manchester United din semifinalele Cupei Ligii, jucătorii lui Manchester City vor ieși pe teren cu tricouri care vor purta numărul 8, în onoarea lui Colin Bell. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează