INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester City a reușit transferul lui Kyle Walker pentru o sumă impresionantă!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raul CelmareJURNALISPORT - Publicat vineri, 14 iulie 2017 10:52

Pep Guardiola s-a reorientat rapid după ratarea transferului lui Dani Alves, care a ales Paris Saint-Germain in detrimentul echipei din Manchester.

Kyle Walker (27 ani) este cel de-al treilea transfer reușit de City, după aducerea lui Ederson și Bernardo Silva. Prețul de transfer este unul impresionant, 50 de milioane de lire sterline, fiind al doilea cel mai scump jucător vândut de către Tottenham, dupa transferul lui Gareth Bale la Real Madrid din 2013.

Jucătorul format de Sheffield Utd. a sosit pe White Hart Lane în anul 2009, echipă pentru care a evoluat în 229 partide, reușind să înscrie de 3 ori. Cota actuală a fundașului este de 30 de milioane de lire sterline, conform transfermarkt.com

Căutarea unui fundaș dreapta a fost una dintre principalele priorități ale lui Pep, după ce în aceasta vară au plecat ambii apărători folosiți în sezonul trecut, Pablo Zabaleta și Bacary Sagna.

Pe rețelele de socializare au apărut și primele reacții față de cel mai nou transfer reușit de Manchester City, fanii considerând că prețul de 50 de milioane de lire sterline este unul exagerat.

sursa: goal.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează