INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - CHELSEA, DUMINICĂ, 18:00, TELEKOM

MANCHESTER CITY - CHELSEA. Guardiola, elogii pentru un rival din Premier League: ”E un maestru al tacticii! Veți realiza ce a făcut pentru fotbalul englez doar după ce va pleca”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 09:59

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City își laudă adversarul de duminică, Antonio Conte, managerul lui Chelsea. "El a adus o nouă cale de a ataca având cinci apărători. O mulțime de echipe i-au imitat jocul".

Antonio Conte a cucerit titlul cu Chelsea încă de la primul sezon în Premier League. Dar acum e în afara careului pentru Champions League. Și mâine joacă pe terenul lui Manchester City, echipa de neatins în Anglia în 2018. Foarte probabil, italianul va părăsi Londra la vară. Luis Enrique așteaptă să-i ia locul.

Pep Guardiola, viitorul rival, are numai cuvinte frumoase pentru Conte, deși cei doi sunt opuși ca stil. "Antonio e un maestru al tacticii. Poate oamenii nu-și dau seama ce a însemnat el pentru Premier League. Veți realiza ce a făcut pentru fotbalul englez doar după ce va pleca", a declarat managerul lui City. 

"Conte a adus un nou sistem, o nouă cale de a ataca având cinci apărători. O mulțime de echipe, inclusiv Arsenal, au exersat mult pentru a-i imita jocul". 

"Conte s-a descurcat excelent și la Juventus, și la naționala Italiei. Cred că el va pleca de la Chelsea și va lăsa o moștenire fotbalului englez" Pep Guardiola, manager Manchester City

22 de puncte sunt acum între liderul Man. City și Chelsea, locul 5 în Premier (75-53)

Manchester City - Chelsea se joacă duminică, de la ora 18:00. Meciul va fi în direct pe TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează