INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester City dă o lovitură financiară » Își schimbă sponsorul tehnic și va câștiga mai mult decât dublu!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 14 decembrie 2017 14:02

Manchester City nu-și va mai prelungi contractul cu firma de echipament sportiv Nike din sezonul viitor, preferând să încheie o altă înțelegere din 2018 cu Puma, un producător german, care îi oferă echipei lui Guardiola o sumă impresionantă.

Formația ”cetățenilor”, care primește în prezent din partea sponsorului tehnic Nike suma de 22 de milioane de euro anual, va încheia colaborarea cu compania americană la sfârșitul sezonului actual.

Fotbaliștii lui Manchester City vor îmbrăca tricourile Puma începând din vara anului viitor, clubul englez acceptând oferta de 55 de milioane de euro venită de la firma din Germania, o sumă care îi apropie de rivalii de la United.

Cum echipa lui Guardiola este lider în Premier League, cu un avans de 11 puncte față ”diavolii roșii”, oficialii de pe ”Etihad” au reușit să negocieze un contract de sponsorizare mai mult decât dublu decât până acum.

Topul sumelor încasate de cluburile europene de fotbal de la firmele de echipament sportiv este condus de Barcelona, cu 110 milioane de euro anual de la Nike, urmată de Manchester United, cu 85 de milioane de euro (Adidas) și de Chelsea cu 68 de milioane de euro (Nike). Real Madrid, deținătoarea trofeului Champions League, primește 38 de milioane de euro de la Adidas.

sursa: as.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează