CAMPIONATE  ·  PREMIER LEAGUE

Manchester City EXCLUSĂ din Liga Campionilor // Se încinge lupta în Anglia » Cum poate ajunge Sheffield în Champions League

Vineri, 14 Februarie, 21:28

După excluderea lui Manchester City din cupele europene, decizie care poate fi atacată însă la TAS, mai multe formații din Premier League pot spera la calificarea în cele mai importante competiții intercluburi din lume.

Decizia UEFA făcută publică în această seară schimbă calculele luptei pentru locurile din Premier League care duc în Liga Campionilor. Cum hotărârea o afectează doar pe City, englezii vor putea trimite tot 4 echipe în grupele UCL.

Astfel, în cazul care structura clasamentului din momentul actual s-ar păstra până la finalul stagiunii, Sheffield United ar fi calificată în Liga Campionilor de pe locul 5!

Tottenham, Everton, Manchester United și Wolves, formații care se resemnaseră în privința șanselor la Liga Campionilor, pot intra din nou în cursă pentru un loc la masa bogaților.

Clasamentul din Premier League

În acest moment, primele 4 locuri se califică direct în grupele Champions League. Dacă City este exclusă și termină sezonul în Top 4, în grupele Ligii va merge echipa clasată pe locul 5.
 

vezi și:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (1)

fibra  •  15 Februarie 2020, 09:18

Decizia nu e definitiva,desi probabil ca e corecta.Asa ca mai bine lasati povestile pana atunci.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×