CAMPIONATE  ·  PREMIER LEAGUE

Manchester City EXCLUSĂ din Liga Campionilor // Se încinge lupta în Anglia » Cum poate ajunge Sheffield în Champions League

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 21:28

După excluderea lui Manchester City din cupele europene, decizie care poate fi atacată însă la TAS, mai multe formații din Premier League pot spera la calificarea în cele mai importante competiții intercluburi din lume.

Decizia UEFA făcută publică în această seară schimbă calculele luptei pentru locurile din Premier League care duc în Liga Campionilor. Cum hotărârea o afectează doar pe City, englezii vor putea trimite tot 4 echipe în grupele UCL.

Astfel, în cazul care structura clasamentului din momentul actual s-ar păstra până la finalul stagiunii, Sheffield United ar fi calificată în Liga Campionilor de pe locul 5!

Tottenham, Everton, Manchester United și Wolves, formații care se resemnaseră în privința șanselor la Liga Campionilor, pot intra din nou în cursă pentru un loc la masa bogaților.

Clasamentul din Premier League

În acest moment, primele 4 locuri se califică direct în grupele Champions League. Dacă City este exclusă și termină sezonul în Top 4, în grupele Ligii va merge echipa clasată pe locul 5.
 

vezi și:Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (1)
fibra  •  15 Februarie 2020, 09:18

Decizia nu e definitiva,desi probabil ca e corecta.Asa ca mai bine lasati povestile pana atunci.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1