INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester City îl blindează pe Erling Haaland » Noul contract propus norvegianului

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 18:45 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 20:08

Campioana Angliei îi va oferi lui Erling Haaland, golgheterul de 22 de ani, o înțelegere dincolo de 2027 și va dispărea posibilitatea de a fi transferat de oricine plătește 170 de milioane de euro în 2024.

Manchester City nu vrea să riște să-l piardă pe Erling Haaland. Atacantul de 22 de ani, pentru care „cetățenii” au achitat în vară 60 de milioane de euro Borussiei Dortmund, a reușit un sezon fantastic, cu 47 de goluri marcate în 40 de partide din toate competițiile. 

De aceea campioana Angliei e decisă să-i pună un scut împotriva celor care ar încerca să-l atragă cu un salariu mai mare decât câștigă în prezent, 22 de milioane anual.

„Erling Haaland este deschis la negocieri”

Potrivit The Athletic, City este gata să-i ofere, în săptămânile sau în luna ce vine, un nou contract, dincolo de cel scadent în iunie 2027. Și, lucrul cel mai important, intenționează să îi elimine clauza de reziliere, ce ar intra în vigoare în 2024 și i-ar permite să se transfere la orice club pentru 170 de milioane de euro. 

„Satisfăcut cu ceea ce a reușit în acest sezon sub comanda lui Guardiola și rolul pe care îl are la echipă, Haaland este deschis la negocieri și nu ar refuza reînnoirea înțelegerii”, explică englezii despre internaționalul norvegian.

Termenii ofertei lui Haaland, la secret!

Clauza din vara lui 2024 depindea de contractul lui Pep, dar cum managerul spaniol și-a extins în noiembrie acordul până în 2025 condițiile s-au modificat și Haaland n-ar mai avea niciun motiv să se gândească la plecare la anul, când Real Madrid și PSG ar putea licita pentru achiziționarea lui. 

„Atacantul declară că este foarte fericit la City și că, la acest club, are posibilitatea de a crește, de a cuceri trofee și a marca multe goluri și că toate promisiunile făcute lui la semnarea acordului au fost respectate. Termenii ofertei de reînnoire sunt ținuți secrete de club, la fel cum nu se știe nici dacă se va mai introduce o altă clauză de reziliere. City vrea să îl răsplătească însă pentru acest prim sezon”, dezvăluie sursa citată.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pe „modelul Haaland” » Bellingham le-a blocat toate planurile șefilor lui Dortmund pentru sezonul viitor

Cutremur în prima ligă! Procurorii brazilieni suspectează că cel puțin 6 meciuri au fost ARANJATE

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  20 Aprilie 2023, 13:14

Degeaba. ia Real în locul lui Bezea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close