INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CITY - LIVERPOOL 2-1

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL 2-1 // Guardiola, elogii pentru un jucător de la City după victoria cu Liverpool: "De multă vreme nu am mai văzut așa"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 09:11

După victoria cu Liverpool, 2-1, Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, și-a lăudat jucătorii și a spus că echipa sa a revenit în lupta pentru campionat.

"Sunt mereu mândru de jucătorii mei. Am pierdut două meciuri și toată lumea se îndoia de ei, dar nu a fost corect. Știam că meciul acesta era ca o finală. Dacă am fi pierdut, lupta era terminată. Am jucat meciul ca pe o finală încă din primul minut.

Nu am fost speriați, nu ne-a fost frică. Știu că am avut multă presiune. Dacă pierdeam, ieșeam din lupta pentru titlu. Liverpool e în continuare lider, dar am redus diferența. Nu-mi aduc aminte un campionat mai dur decât acesta. Chiar dacă Jurgen Klopp nu e de acord, acesta este un rezultat bun pentru Premier League. Ambele echipe au făcut un meci bun. Am învins o echipă incredibilă și am jucat extraordinar din primul minut", a declarat Pep Guardiola

Pep Guardiola l-a lăudat pe mijocașul portughez Bernardo Silva, care a alergat cei mai mulți kilometri, 13,70.

"A făcut totul. Este unul dintre cei mai mici jucători de pe teren, dar ne arată că pentru a juca fotbal nu trebuie să fii înalt sau să ai un fizic impresionant. Este uimitor. Nu am văzut o asemenea performanță de mult timp. A fost foarte inteligent", a adăugat spaniolul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează