INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CITY - LIVERPOOL 2-1

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL 2-1 // VIDEO + FOTO Tot internetul râde de Liverpool! Cele mai bune glume după victoria lui City

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 10:06

Liverpool, locul 1 din Premier League, a pierdut joi seară pe terenul lui Manchester City, 1-2, și mai are doar 4 puncte avans în față ce "cetățeni" în lupta pentru titlu. 

Deși echipa lui Klopp a avut o prestație bună, "cormoranii" nu au scăpat de ironii. După meci, fanii lui Liverpool și în special fundașul Dejan Lovren au fost ținta glumelor pe Twitter. 

"Lovren a spus la un moment dat că este unul dintre cei mai buni fundași din lume. Nu sunt sigur că acum mai poate spune asta", "Dejan Lovren este băiatul care îndeplinește visurile atacanților. Am atins un nou nivel cu Dejan în defensivă", au fost unele dintre reacțiile fanilor pe internet.

clipboard02 +9 FOTO

Citește și: 

Jurgen Klopp, nervos după înfrângerea cu City! Antrenorul lui Liverpool atacă arbitrajul: "Dacă-l lovea, nu mai juca tot sezonul"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
comabi
comabi  •  04 Ianuarie 2019, 13:15

Acestea sunt cele mai bune glume??!?! Atingeti ridicolul aproape zilnic. Sunteti nnesimtiti, pur si simplu!

balauru48
balauru48  •  04 Ianuarie 2019, 12:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paul801
paul801  •  04 Ianuarie 2019, 12:21

*** ...poate rade doamna Enache, ca nu are ce face si va citeste prostiile

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează