INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Manchester City, lovită din toate părțile! Riscă să piardă titlul din 2014 » Pantilimon fără medalie!

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2020 13:25

Costel Pantilimon ar pierde astfel unicul titlu de campion care i-a fost recunoscut la Manchester, într-un sezon 2013-2014 în care a jucat 7 meciuri în locul lui Joe Hart.

Pericolul care o pândește pe Man. City e tot mai mare, iar veștile, speculațiile sunt tot mai rele, mai sumbre.

Amendă și pierderi uriașe

Clubul din Manchester, acuzat de trucuri financiare pentru a fi în grafic cu fair-play-ul financiar, încălcându-l grav în cele din urmă, a fost exclus de UEFA în următorii doi ani din Champions League și amendat cu 30 de milioane de euro.

Dacă TAS va respinge apelul lui City, proprietatea emiratului Abu Dhabi prin șeicul miliardar Mansour Al-Nahyan, "cetățenii" vor pierde peste 200 de milioane de euro, asigurați de bonusurile CL, și vor rămâne foarte probabil fără managerul Guardiola și principalele vedete.

Folosit de Pellegrini ca să-i dea o lecție lui Hart

Mail on Sunday anunță un alt scenariu întunecat pentru campioana Premier League. Nu doar că va fi depunctată de liga engleză. Ar putea fi penalizată retroactiv. Și, cel mai rău, dacă i se vor retrage puncte pentru sezonul 2013-2014, ar putea pierde titlul din 2014! Câștigat în ultimele etape în fața lui Liverpool.

O asemenea decizie l-ar afecta puternic și pe Costel Pantilimon. Portarul în vârstă de 33 de ani (astăzi împrumutat de Nottingham Forest la Omonia Nicosia) ar putea pierde unicul lui titlu care i-a fost recunoscut pe "Etihad". A fost folosit șapte meciuri în Premier de managerul Manuel Pellegrini, care a vrut să-l pedepsească pe Joe Hart după o serie de prestații slabe. Ar fi o veste dură pentru "tricolor".

3 trofeea cucerit Costel Pantilimon la Man. City: Premier League (2014), Cupa Ligii în același an și Supercupa Angliei (2012); titlul din 2012 nu i-a fost recunoscut (era în lot, dar nu a jucat deloc)

Klopp: "A fost șoc total. Wow!"

După victoria cu Norwich (1-0), a 17-a la rând în Premier (43 de meciuri consecutive fără înfrângere), care propulsează Liverpool la 25 de puncte de Manchester City, Jürgen Klopp a comentat situația critică a marii rivale. "A fost șoc total. Wow! Dar eu nu pot vorbi decât despre fotbal. Ceea ce au realizat ei pe teren a fost excepțional. În rest, nu știu. Îmi pare rău pentru Pep și pentru jucători", a declarat managerul "cormoranilor".

Citește și:

Răzvan Marin, interviu curajos în revista lui Ajax: „Vreau să joc acum! Nu după ce pleacă toți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
141365743797979
Robin Green  •  16 Februarie 2020, 19:48

Singura diferenta intre banii investiti la MC si fcsb e ca aia miros a petrol si astia put a oaie....aaa, si inca una, aia joaca fotbal totusi.

bazinga
bazinga  •  16 Februarie 2020, 14:25

NASOL!

cneius
cneius  •  16 Februarie 2020, 14:08

Apocaliptic de-a dreptul !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează