INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Manchester City mai dă o lovitură! Pep plătește 50 de milioane de euro pentru un portar

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 13:27

După ce l-a adus pe Bernardo Silva, pentru 80 de milioane de euro, Manchester City este aproape să mai dea încă o lovitură.

Presa din Anglia, Manchester City îl va transfera în zilele viitoare pe portarul Benficăi, Ederson. Englezii vor plăti pentru portarul brazilian 50 de milioane de euro.

Potrivit informațiilor, Ederson va veni astăzi în Anglia, pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna contractul cu echipa lui Pep Guardiola.

12.000.000 €este cota lui Ederson, potrivit transfermarkt.de

Ederson se va lupta pentru locul de titular cu Claudio Bravo, iar cel mai probabil, Joe Hart nu va mai continua la englezi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
kyil
kyil  •  29 Mai 2017, 14:57

Hart e perfect pentru City, nu are joc de picior ok dar nici Bravo sau Ederson nu se vor adapta in veci la fotbalul englez

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Mai 2017, 14:06

asa e cand Hart nu e bun pe orgolii de antrenor mediocru.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează