INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mesagerul Pep » Cum a ajuns Guardiola să transmită un bilet între un fan al lui City și noul transfer, Jack Grealish

Pep Guardiola și Jack Grealish
Foto: Imago
Pep Guardiola și Jack Grealish Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 22 august 2021 11:10 / Actualizat duminica, 22 august 2021 11:40

Un fan ce a primit cadou ghetele lui Grealish la Euro 2020 i-a trimis acum un mesaj de mulțumire prin managerul lui Man. City, Pep Guardiola. Grealish a înscris pentru „cetățeni” la 5-0 cu promovata Norwich.

După transferul la Man. City, Jack Grealish și-a pierdut mulți dintre admiratorii pe care-i avea la Birmingham. Dar și-a câștigat alții, și nu neapărat dintre suporterii lui Man. City, pentru care sâmbătă, la 5-0 cu Norwich, a marcat primul gol.

 În tribună, pe „Etihad”, s-a aflat și un adolescent căruia Grealish i-a făcut cadou ghetele sale de joc la Euro 2020, după ultimul fluier al finalei Anglia - Italia, ba s-au și fotografiat împreună. 

Respectivul fan a vrut să-i transmită acum un mesaj de mulțumire, scris pe o hârtie. Și când se uita după cineva care ar fi putut să-i înmâneze jucătorului fițuica, de pe tunelul care duce la vestiare a apărut managerul Pep Guardiola. 

Băiatul l-a strigat de mai multe ori, până să se facă auzit, apoi i-a explicat lui Pep despre ce e vorba și i-a înmânat mesajul.

75de minute a jucat Grealish cu Norwich. A fost înlocuit cu Mahrez

Pep Guardiola, statistică formidabilă cu Manchester City!

Victoria la 5 goluri diferență obținută de City nu e deloc întâmplătoare. De când Pep Guardiola a venit în Premier League, înaintea sezonului 2016-17, au existat 49 de meciuri în BPL câștigate la cel puțin 5 goluri diferență. Ei bine, echipa lui Pep este responsabilă pentru 23 dintre acestea (47%), conform OptaJoe. 

De asemenea, e pentru a 4-a oară când Manchester City marchează cel puțin 5 goluri cu Norwich pe teren propriu în meciurile din Premier League:

  • 5-1 (2011/12)
  • 7-0 (2013/14)
  • 5-0 (2019/20)
  • 5-0 (2021/22)

Pep Guardiola își îndeamnă jucătorii să se vaccineze împotriva COVID-19

Pep Guardiola (50 de ani), antrenorul lui Manchester City, și-a îndemnat jucătorii să se vaccineze împotriva COVID-19. 

„Jucătorii trebuie să știe că (vaccinul) îi protejează pe ei, familiile lor și restul societății. Nimeni nu îi poate obliga să o facă, astfel că cea mai bună cale este să le explici care sunt beneficiile de a fi vaccinat, pentru sănătatea lor, sănătatea familiilor și a celorlalți oameni care muncesc aici. 

După asta, fiecare va decide. Când toți oamenii de știință, medicii și specialiștii din sănătate spun că vaccinarea este singura soluție pentru a eradica pandemia sau pentru a merge înainte după acești doi ani, cred că ar trebui să ia asta în considerare”, a declarat antrenorul spaniol.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Jurgen Klopp, foc și pară după Liverpool - Burnley: „Mergeți la wrestling! S-a mers prea departe”

Dortmund capitulează la Freiburg » Explicația unei mari surprize: „Facem greșeli prostești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează