INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Manchester City, OUT din Champions League? Guardiola reacționează: "Dacă au făcut ceva în neregulă, ne vor spune"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 15:17

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, vrea să se pună cât mai repede punct scandalului care a izbucnit în jurul echipei sale.

Conform acuzațiilor venite dinspre ziarul german Der Spiegel, Manchester City ar fi încălcat regulile fair-play-ului financiar al UEFA.

"UEFA face ce face. Dacă va descoperi ceva, clubul va emite un comunicat și îmi place asta pentru că vom ști exact cum se termină totul. Vom ști dacă este ceva neregulamentar la mijloc. Am mare încredere în club, în organizație. Dacă e ceva în neregulă, ne vor spune", au fost primele cuvinte exprimate de Guardiola despre acest subiect compromițător.

Clubul din Premier League declarase până acum doar că aceste informații au fost lansate pentru a dăuna imaginii clubului. Dacă va fi găsită vinovată, echipa ar putea primi interdicția de a participa în viitorul sezon al UEFA Champions League.

Manchester City este liderul din Premier League, după 15 etape.

Vezi și: Președintele Ligii din Spania cere excluderi din Liga Campionilor: "Aceste două cluburi au trișat"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează