INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Manchester City » Pep Guardiola, despre un eventual transfer al lui Leo Messi: „Doresc ca acest lucru să se întâmple” » Decizia care îl convinge pe argentinian

Josep Guardiola, Leo Messi
foto: Guliver/Getty Images
Josep Guardiola, Leo Messi foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 10:55 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 11:07

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a declarat încă o dată că „mi-ar plăcea ca Lionel Messi să-și încheie cariera la Barcelona”. Dar catalanul și-ar fi prelungit contractul la Manchester tocmai pentru a-l atrage pe argentinian, care își încheie contractul la vară cu clubul blaugrana.

Înaintea unui meci important, la Londra împotriva lui Tottenham (azi, 19:30, Eurosport), Pep Guardiola a fost întrebat tot de Messi, dacă vine sau nu pe „Etihad” în 2021.

Managerul lui City a răspuns: „Lionel Messi este jucătorul Barcelonei. Am o imensă recunoștință pentru tot ce a făcut acest club pentru mine. La Academie, ca jucător, apoi ca antrenor, mi-a oferit totul. Asta îmi doresc pentru el, să-și încheie cariera acolo. Asta vreau. Mi-ar plăcea și doresc ca acest lucru să se întâmple. Am spus-o de nu știu câte ori, de o mie de ori. Ca fan al Barçei, mi-ar plăcea ca Leo să se retragă acolo”.

Guardiola: „Nu știu ce e în sufletul lui Messi”

O nuanță la finalul răspunsului său: „Totuși, contractul lui se termină la sfârșitul sezonului și nu știu ce e în sufletul său”. O nuanță care poate spune multe.

Mulți specialiști susțin că decizia lui Pep de a-și prelungi acordul cu Man. City pentru încă doi ani, până în 2023, a fost tocmai pentru a-l convinge pe Messi să se transfere la Manchester. După o viață pe „Camp Nou”, să joace ultimii ani ai carierei pe "Etihad".

800 de meciuriva avea astăzi Leo Messi la Barcelona, după confruntarea cu Atletico de la Madrid

Nu mi-l imaginez pe Messi în afara Barcelonei. Nu voi mai răspunde niciodată la această întrebare. Leo e sub contract cu Barça și aici e viitorul lui. Sper să rămână, dar nu sunt eu genul de persoană care ar trebui să-i schimbe planurile lui Leo. Să vedem ce se va întâmpla. E încă jucătorul Barcelonei.
- Ronald Koeman, antrenor Barcelona

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Golden Boy! Haaland, ales cel mai bun tânăr al anului în ancheta la care a participat și Gazeta Sporturilor!

FOTO Ciprian Tătărușanu, cadou de la Zlatan Ibrahimovic » Ce a primit portarul român la întoarcerea în Italia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează