INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STARUL LUI NAPOLI SPRE ANGLIA

Manchester City presează pentru Hamsik: 20 de milioane de lire sterline

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Managerul lui Manchester City, Roberto Mancini, recunoaşte că şi l-ar dori foarte mult la echipă pe Marek Hamsik de la Napoli. "Am vrut să-l aducem la Inter Milano, dar cei de la Napoli s-au mişcat mai repede. Este un mare talent şi ar fi un transfer formidabil pentru City. Nu sînt surprins că multe cluburi importante din Europa sînt interesate de el", a punctat Mancini.

Hamsik, pentru care City are pregătită o ofertă de 20 de milioane de lire sterline, a marcat 9 goluri pentru napoletani în actuala ediţie de Serie A şi va evolua la vară cu "naţionala" ţării sale, Slovacia, la Campionatul Mondial,într-o grupă cu Italia, Paraguay şi Noua Zeelandă.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
 •  22 Martie 2010, 19:32

mama fratele meu,da unde luati stirile astea cu declaratiile luy mancini?va zik yo din memoria voastra......numai bagati minciuni...poate ca va ajunge hamsik in manchester dar nu pe city of manchester stadium ci pe old trafford.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează