INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Manchester City // S-a resemnat Pep Guardiola? „N-ar fi prima dată în ultimii 100 de ani când acest club ratează campionatul!”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 17:32

Pep Guardiola (48 de ani), antrenorul lui Manchester City, a vorbit despre lupta la titlu din acest an în Premier League cu Liverpool.

Catalanul a declarat că formația sa va avea o misiune dificilă.

„Liverpool arată de neoprit. Echipele mele încearcă mereu, dar acceptăm că unele formații pot fi mai bune. Așadar, dacă vom pierde Premier League, o să ne străduim să ne impunem anul viitor. N-ar fi prima dată în istoria de 100 de ani a lui City când echipa ratează campionatul!”, a declarat Pep, în cadrul unei conferințe de presă.

În acest moment, Liverpool domină Premier League, având 9 puncte mai mult față de City, care ocupă poziția a 3-a. În meciul direct, „cormoranii” s-au impus în fața „cetățenilor”, scor 3-1.

VEZI ȘI:

REAL MADRID - PSG // Eden Hazard vrea să răzbune umilința de la Paris + cum îl ademenește pe Mbappé pe „Bernabeu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  26 Noiembrie 2019, 11:05

Dar e anormal ca echipa cu cel mai mare buget (de departe) sa nu câștige campionatul. Dacă ai cei mai scumpi jucatori și nu câștigi, înseamnă ca problema e antrenorul. Aici e cheia. Nu mai e fotbalul de acum 10 ani, Pep e sub Klopp

Vezi toate comentariile (1)
Comentează