INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

MANCHESTER CITY - SHEFFIELD 2-0 // Pep Guardiola, dezarmat: „Ce mai poate fi de spus?!”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2019 19:45

Manchester City a terminat anul 2019 cu o victorie, scor 2-0 contra lui Sheffield. Pep Guardiola nu se mai gândește însă la titlu. 

„Cetățenii” au terminat anul pe locul 3, la 14 puncte în spatele liderului Liverpoool. Guardiola e conștient de misiunea imposibilă pe care o are.

„Nu, titlul nu mai este un obiectiv realist. Când o echipă are cifrele lui Liverpool de acum, ce mai poate fi de spus? Noi trebuie să ne pregătim la fel în continuare, să jucăm cât de bine putem și să ținem cât de aproape putem.  

Acum e momentul să ne concentrăm pe competițiile eliminatorii și să ne gândim la sezoanele care urmează”, a declarat Guardiola într-o conferință de presă.

Numărul contestatorilor a crescut în rândul susținătorilor lui City. Guardiola le-a răspuns: „Fanii pot spune sau pot să facă tot ce vor, dar nu pot nega că echipa asta a avut trei ani senzaționali în toate competițiile”. 

Clasament Premier League

Vezi și: 

Chelsea a scăpat de interdicția la transferuri și vrea să dea prima lovitură: Lampard îl dă pe Giroud și bani pentru Moussa Dembele

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  31 Decembrie 2019, 21:57

Se pare ca CL nu.se poate cumpara precum epl. Bald fraud

teddyw
teddyw  •  31 Decembrie 2019, 19:16

"echipa asta a avut trei ani senzaționali în toate competițiile"... interne, as adauga eu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează