INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

video Spectacol în Premier League » Manchester City, învinsă într-un meci cu 5 goluri + Lupta la titlu s-a relansat

Manchester City - Tottenham: 2-3/ foto: Guliver/GettyImages
Manchester City - Tottenham: 2-3/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2022 22:24 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 22:31

Manchester City a fost învinsă acasă de Tottenham, scor 2-3, în derby-ul etapei 26 din Premier League.

„Cetățenii” rămân lideri, cu 63 de puncte în 26 de meciuri jucate. Liverpool s-a apropiat însă la 6 lungimi de trupa lui Guardiola, iar „cormoranii” au și un meci în minus.

Manchester City - Tottenham, decis în minutele de prelungiri

Echipa antrenată de Antonio Conte a început perfect partida împotriva campioanei Angliei. Kulusevski, jucătorul venit în această iarnă de la Juventus, a deschis scorul rapid, în minutul 4. Suedezul a avut de îndeplinit o simplă formalitate, după ce Heung-Min Son l-a lăsat singur cu poarta goală.

„Cetățenii” au egalat o jumătate de oră mai târziu, prin căpitanul Gundogan. Sterling a centrat periculos în careu, Lloris a respins greșit în față, iar mijlocașul german al lui Manchester City a trimis mingea în poarta goală.

Manchester City amenință cu tribunalul un club din liga a cincea! Ce i-a enervat pe șefii lui Guardiola
MANCHESTER CITY
Manchester City amenință cu tribunalul un club din liga a cincea! Ce i-a enervat pe șefii lui Guardiola

După o oră de joc, Heung-Min Son a ieșit din nou la rampă. Sud-Coreeanul l-a găsit perfect în careu pe Harry Kane, iar atacantul englez a marcat cu un șut la colțul scurt. Decarul lui Spurs a fost aproape de „dublă” în minutul 73, dar reușita sa a fost anulată de VAR, pe motiv de ofsaid.

În finalul partidei, suporterii prezenți pe Etihad Stadium au trecut de la extaz la agonie. Mai întâi, echipa gazdă a egalat prin Mahrez, în minutul 90+2, dintr-un penalty obținut cu ajutorul VAR-ului. Apoi, 3 lungimi mai târziu, Dejan Kulusevski a centrat perfect în careu, iar Harry Kane a marcat golul victoriei cu o lovitură de cap. 

3 înfrângeriare Manchester City în acest sezon de Premier League. Două dintre ele sunt împotriva lui Tottenham

Liverpool, victorie fără emoții cu Norwich

„Cormoranii” au câștigat acasă cu Norwich, scor 3-1. „Canarii” au deschis scorul pe Anfield în minutul 48, după ce șutul lui Rashica din marginea careului a fost deviat în poarta lui Allison.

Sadio Mane a egalat printr-o execuție acrobatică, în minutul 64. 3 lungimi mai târziu, Salah a primit o pasă perfectă de la portarul Allison, a pătruns nestingherit în careu, a driblat portarul advers și a marcat fără emoții.

Luis Diaz, jucătorul venit de la Porto în această iarnă, a închis tabela în minutul 81. Columbianul a primit o pasă filtrantă de la Henderson și l-a lobat pe Gunn, portarul lui Norwich.

Citește și:

Cristiano Ronaldo câștigă sume uriașe de pe urma conturilor false!

Povestea fotbalistului cu dublă identitate, care a devenit o legendă a fotbalului italian » Cine a fost Luciano, devenit pe fals Eriberto, un jucător cu trei ani mai tânăr

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  20 Februarie 2022, 13:13
Postat de ripensistu pe 19 Februarie 2022, 23:33

Tottenham este cu mult peste camilele de la Manchester.

A jucat bine cu City,dar vine dupa 3 infrangeri...cu Chelsea nu misca Tottenham, nu a gasit Conte antidot pentru echipa lui Tuchel...

magic4ever
magic4ever  •  20 Februarie 2022, 13:12

Liverpool are printre cele mai bune echipe din lume,se simte enorm ca a revenit Van Dijk fata de sezonul trecut cand jucau cu mijlocasi in centrul aparararii...si Kanote joaca foarte bine,se completeaza bine cu Van Dijk care pe langa gabarit si toate calitatile defensive are si viteza foarte buna... ma mir ca nu are Kanote nici o selectie la nationala mare a Frantei pana acum si este preferat Upamecano care nu joaca mereu titular la Bayern...Salah este in primii 3 fotbalisti din lume,daca castiga UCL cu Liverpool ar merita si balonul de aur...

becapiti
becapiti  •  20 Februarie 2022, 10:24

Când vezi meci de genul City vs Spurs ce să mai zici despre alte campionate ... nămol!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează