INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STEAUA - MANCHESTER CITY

MANCHESTER CITY. Transferul pe care Guardiola îl vrea cu disperare » Șeicii trebuie să dea 80 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Barcelona

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2016 15:32

Pep Guardiola continuă campania de transferuri la Manchester City și vrea cu urgență un portar.

The Sun scrie că Guardiola nu este mulțumit de randamentul lui Joe Hart și de jocul cu piciorul al englezului. De aceea, antrenorul vrea să îl aducă pe Marc Andre Ter Stegen, portarul Barcelonei.

Conducerea catalanilor nu este de acord ca portarul să plece, iar pentru transferul lui Ter Stegen, City trebuie să plătească clauza de reziliere, cifrată la suma de 80 de milioane de euro.

Neamțul a discutat cu șefii Barcelonei și le-a transmis că vrea ca în acest sezon să fie titular, după ce în ultimii doi ani a jucat doar în Champions League și în Cupa Spaniei.  În caz contrar, portarul va cere să plece.

15.000.000 €este cota lui Ter Stegen, potrivit transfermarkt.de

Ter Stegen, 24 de ani, este la Barcelona din 2014 și a bifat 47 de meciuri pentru catalani. Dacă Ter Stegen nu ajunge la City, Guardiola s-ar putea orienta către Claudio Bravo, celălalt portar al Barcelonei.

În această vară, City i-a adus pe Gundogan, Nolito, Zincenko și Sane.

Partida tur dintre Steaua și Manchester, din play-off-ul Ligii Campionilor, se va juca marți, 16 august, la București, iar returul pe 24 august, ambele meciuri fiind programate de la ora 21:45. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
bigdeal
bigdeal  •  07 August 2016, 20:13
Postat de blatistu49 pe 07 August 2016, 16:26

se tem de STANCIUsi vreau portar

Si vor portar ;)

bigdeal
bigdeal  •  07 August 2016, 20:12
Postat de Dragos Ionescu pe 07 August 2016, 16:48

Urmatorul transfer pe care il vrea Guardiola,este Adi Popa zis Petarda,dar Becali nu-l da cu mai putin de 100 de milioane.

Daca ala e petarda, tu ce esti? Reflecteaza putin si incearca sa nu mai jignesti alte persoane.Pare usor fotbalul daca-l privesti din fotoliu. Cate meciuri 11 vs 11 ai jucat la viata ta?

bebe21
bebe21  •  07 August 2016, 17:21

mda...e disperat dupa Stegen...altfel a zis ca nu garanteaza ca trece de Steaua...!...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează