INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United a făcut anunțul oficial în privința lui Ole Gunnar Solskjaer » „Vreau să le mulțumesc tuturor”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 11:18

Manchester United a anunțat pe site-ul oficial prelungirea contractului cu Ole Gunnar Solskjaer (46 de ani), numit interimar pe 19 decembrie 2018, după ce Jose Mourinho a fost demis. 

Rezultatele bune de până acum i-au convins pe șefii clubului. În 19 partide antrenorul norvegian are 14 succese, două remize și doar 3 înfrângeri, un procentaj de 73.7%.

Ole Gunnar Solskjaer a semnat un contract pe 3 ani, decizie care e și pe placul fanilor, fostul atacant fiind extrem de iubit pe „Old Trafford”. Ca jucător a adunat 366 de meciuri între 1996 și 2007, marcând 126 de goluri.

„De când am ajuns aici am simțit că e un club special. A fost o onoare să fiu jucătorul lui Manchester united, iar apoi să-mi încep cariera de antrenor. Ultimele luni au reprezentat o experiență fantastică și vreau să le mulțumesc tuturor pentru munca depusă.

E jobul la care am visat mereu și sunt mai mult decât bucuros să am șansa să conduc acest club pe un termen mai lung. Îmi doresc să avem rezultatele pe care fanii le merită”, a zis Solskjaer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
125449014739398
Dan Pricop  •  28 Martie 2019, 15:45

...asa se simt toti la'nceput,pe urma incep carcotelile,...am vazut o groaza de meciuri,astazi banii fac fotbalul.si fotbalul se joaca doar pt casele de pariuri.daca s'au pariat bani multi pe o echipa sau meci,cotele pariate nu vor iesi,simplu ca buna ziua.si fanii platesc abonamente sau alte prostii.teatrul banilor e fotbalul

magic4ever
magic4ever  •  28 Martie 2019, 11:41

Solskjaer a dovedit ca merita sa fie antrenorul lui Manchester United! Sper sa faca 4-5transferuri bune in vara si sa lupte pentru campionat si UCL

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close