INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fotbalistul acuzat de violență domestică a fost reprimit în lot de Manchester United

Antony (23 de ani), extrema lui Manchester United, a scăpat de suspendarea dictată de club, după ce brazilianul a fost acuzat de „violență domestică” în relația cu iubita sa, Gabriela Cavallin. Foto: Imago
Antony (23 de ani), extrema lui Manchester United, a scăpat de suspendarea dictată de club, după ce brazilianul a fost acuzat de „violență domestică” în relația cu iubita sa, Gabriela Cavallin. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 17:34 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 20:00

Antony (23 de ani), extrema lui Manchester United, a scăpat de suspendarea dictată de club, după ce brazilianul a fost acuzat de „violență domestică” în relația cu iubita sa, Gabriela Cavallin. Totuși, el nu a participat azi la antrenament și nu va fi convocat pentru meciul cu Crystal Palace de pe Old Trafford.

Manchester United a ridicat astăzi suspendarea pe termen nelimitat a lui Antony. Brazilianul de 23 de ani va fi reintegrat în lotul lui Erik ten Hag, însă nu va conta pentru jocul cu Crystal Palace, programat mâine pe Old Trafford. 

Antony, care n-a participat nici la antrenamentul de dimineață, se va reintegra treptat în programul echipei și se pune la dispoziția managerului batav. Clubul englez a decis că ancheta poliției poate continua, în timp ce internaționalul brazilian recuperează cele aproape trei săptămâni în care a lipsit, sancționat.

„United condamnă violența și abuzul”

Antony s-a întors miercuri în Anglia și a fost interogat încă cinci ore, pentru a face lumină în dosarul în care e acuzat de "violență domestică" de către fosta iubită, Gabriela Cavallin. United a explicat poziția adoptată printr-un comunicat: „Antony a cooperat din iunie la anchetele poliției atât în Brazilia, cât și în Marea Britanie, iar el continuă să facă acest lucru.

În calitate de angajator al lui Antony, Manchester United a decis că acesta va relua pregătirea la baza de la Carrington și va fi disponibil pentru convocare, în timp ce ancheta poliției e în desfășurare. Condamnăm actele de violență și abuzul și admitem importanța protejării celor implicați și recunoaștem impactul pe care aceste acuzații îl au asupra celor abuzați".

A pierdut meciurile naționalei Braziliei

Din cauza acestui scandal, Antony a ratat și chemarea la naționala Braziliei pentru meciurile din preliminariile CM 2026, dar, scrie Daily Mail, se va putea concentra mai bine asupra activității sale la United. 

Aseară, extrema a fost convocată pentru o altă rundă de cinci ore de interogatoriu și va rămâne la dispoziția poliției pentru investigații ulterioare. Jucătorul a fost cumpărat în urmă cu un an de la Ajax cu 95 de milioane de euro și are angajament cu "Red Devils" până în iunie 2027.

Nu-l mai lăsați să intre pe teren, este dezamăgitor că poate juca în timp ce este investigat. Eu sunt distrusă, cum își poate el duce normal viața mai departe?
- Gabriela Cavalli, fosta iubită a lui Antony

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Președintele lui PSG o amenință pe Real Madrid: „Mbappe este jucătorul nostru și aici va rămâne!”
PSG
Președintele lui PSG o amenință pe Real Madrid: „Mbappe este jucătorul nostru și aici va rămâne!”
Un star l-a sunat personal pe Florentino Perez: „Vreau să joc pentru Real Madrid!”
REAL MADRID
Un star l-a sunat personal pe Florentino Perez: „Vreau să joc pentru Real Madrid!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  29 Septembrie 2023, 20:17

Money talks! Vai, ce noutate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează