INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Recital! Manchester United frânge încă un vis al „tunarilor” » Antony și Rashford, decisivi pe Old Trafford! Clasamentul ACUM

Manchester United - Arsenal +9   FOTO
Manchester United - Arsenal

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 20:24 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 12:59

Manchester United a învins-o pe Arsenal, scor 3-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 6 din Premier League. Marcus Rashford a reușit o „dublă”. 

Rezultatele etapei 6 din Premier League

Entuziasmați de startul perfect de sezon, 5 victorii din tot atâtea partide, fanii „tunarilor” începuseră să viseze frumos. La fel ca în 2004, când trupa lui Sir Alex Ferguson întrerupea seria de 49 de meciuri fără eșec a „Invincibililor”, tot Manchester United i-a adus cu picioarele pe pământ.

4 goluri în Manchester United - Arsenal

Arsenal „a mușcat” prima, dar reușita lui Saka din minutul 12 a fost anulată de VAR, pentru un fault în prealabil, pe construcție.

Tabela a fost deblocată în minutul 35. Antony, fotbalistul transferat de United de la Ajax pentru 95 de milioane de euro, a înscris cu un șut din interiorul careului și a fost aplaudat în picioare de rezerva Ronaldo.

Saka a răzbunat faza din prima repriză și a egalat la finalul primei ore de joc, un gol norocos, după o deviere nefericită a fundașilor adverși.

Erik Ten Hag a gestionat perfect situația, ajutat și de două pase de geniu. În minutul 66, Rashford a fost angajat ideal de Bruno Fernandes, iar în minutul 75 același jucător a fost servit de Eriksen.

Ultimul sfert de oră, unul în care pe gazon a fost prezent și Cristiano Ronaldo, s-a jucat pe contre, dar fără vreo reușită.

Clasamentul din Premier League, după Manchester United - Arsenal 3-1

Arsenal suferă primul eșec stagional, dar rămâne pe primul loc în Premier League, cu 15 puncte. Trupa din Manchester ajunge la 4 victorii consecutive și urcă până pe 5.

FINAL» Manchester United - Arsenal 3-1

  • Au marcat: Antony '35, Rashford '66 '75 / Saka '60
  • Cele mai relevante statistici
  • Anthony a fost transferat de Manchester United de la Ajax în schimbul sumei de 95 de milioane de euro. Este primul lui meci în Premier League.

Echipele de start la Manchester United - Arsenal: 

Manchester United (4-2-3-1): De Gea - Dalot, Varane, L. Martinez, Malacia - McTominay, Eriksen - Antony, Fernandes, Sancho - Rashford
Antrenor: Erik ten Hag

Arsenal (4-2-3-1): Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Lokonga, Xhaka - Saka, Odegaard, Martinelli - G. Jesus
Antrenor: Mikel Arteta

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Dublă” pentru prelungire? Rafael Leão lansează provocarea conducerii lui AC Milan

A încuiat poarta în Cremonese - Sassuolo! Ionuț Radu, fără greșeală. Chiricheș, ezitant!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Marba1948
Marba1948  •  05 Septembrie 2022, 08:02

Fraza din articol ”Ultimul sfert de oră, unul în care pe gazon a fost prezent și Cristiano Ronaldo, s-a jucat pe contre, dar fără vreo reușită” e o prostie. Ronaldo a intrat in min. 58 (cum, de altfel, scrie in articolul alaturat, semnat tot GSP). cand era 1-0! Ar fi cazul sa semneze cine scrie, nu GSP. E clar ca in acest caz cele doua articole sunt semnate de persoane diferite. De ce uneori va ascundeti sub semnatura GSP?

666piturca
666piturca  •  04 Septembrie 2022, 22:11

Exista deja o manea pentru inima lui Ronaldo, la ora asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează