INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Manchester United, cel mai prost start din ultimii 60 de ani! Învinsă de jucătorul dat afară pentru o presupusă relație cu fata antrenorului

FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 14:47 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 15:04

Manchester United a pierdut pe teren propriu, 1-3, în etapa a doua din Premier League. Wilfried Zaha, atacantul ivorian, alungat în 2013 de la United, de managerul David Moyes pentru presupusa relație cu fata acestuia, a semnat „dubla” pe Old Trafford. „Diavolii” au cel mai prost start din 1960.

Manchester United și-a fracturat seria de 14 jocuri fără eșec, cedând prima oară din ianuarie în Premier, de la acel 0-2 cu Burnley. Tot pe Old Trafford, la fel la două goluri diferență!, au capotat „Diavolii" sâmbătă cu Crystal Palace (1-3), într-un nou meci de coșmar pentru Lindelöf și De Gea. A fost și răzbunarea lui Wilfried Zaha, atacantul cumpărat pentru 11,75 milioane de euro în ianuarie 2013, chiar de la Palace, însă aruncat după doar patru meciuri și 28 de minute disputate în campionat!

„N-o cunosc pe Laura"

Ivorianul, ultima achiziție al lui Sir Alex Ferguson înaintea retragerii, avea atunci 20 de ani și nu a contat pentru succesorul David Moyes. Patrice Evra, fostul fundaș al lui United, dezvăluia că ar fi plătit pentru presupusa relație amoroasă cu Laura, fata de 19 ani a managerului scoțian. Zaha a fost împrumutat la Cardiff, apoi la Palace până la revânzarea cu 3,6 milioane la echipa londoneză în 2015. „N-am înțeles de ce n-am primit nicio șansă și n-o cunosc pe Laura", a explicat Wilfried.

Penalty repetat

„Dubla" sa în 11 minute (74, 85) i-a produs echipei lui Solskjær cel mai prost debut în Premier pe teren propriu din 1960, de la un 1-3 cu Blackburn, întâiul start de campionat cu un eșec din 2014-2015 și doar al treilea din ultimele 29 de stagiuni. Primul gol a venit dintr-un penalty, contestat și repetat, pentru că De Gea se mișcase pe linia porții, execuția inițială fiind ratată de Jordan Ayew. Prima reușită a lui Van de Beek pentru United, de 1-2, nu a mai contat decât pentru olandez. 

 

23 de penaltyurila rând cu gol primit are De Gea, între care 18 în Premier. Ultimul i l-a apărat lui Romelu Lukaku, acum patru ani și cinci luni, în Cupa Angliei cu Everton (2-1)

VIDEO Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist din Anglia: „Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Liverpool și-a prezentat noul atacant: „Este una dintre cele mai mari echipe din țară. E imposibil să spui «nu»”

„Patru mustangi sălbatici”: Borussia Dortmund a răspuns spectaculos după show-ul lui Bayern! Haaland, Sancho, Reyna și Bellingham au impresionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează