INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

N-a mai răbdat! » Cristiano Ronaldo a intrat pe contul lui Rooney și a răspuns criticilor

Cristiano Ronaldo, Manchester United // foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo, Manchester United // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2022 11:41 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 12:21

Cristiano Ronaldo (37 de ani) i-a numit „geloși” pe Wayne Rooney (36), fostul său coechipier de la Manchester United, și pe Jamie Carragher (44), ex-fundaș la Liverpool. Cei doi declaraseră că revenirea portughezului la „diavolii roșii” nu a fost o mișcare inspirată.

După Manchester United - Leicester 1-1, rezultat consemnat pe 2 aprilie, Wayne Rooney, actual antrenor la Derby County, a opinat că „diavolii roșii” ar trebui să scape de mai mulți jucători în vară. Printre aceștia, Cristiano Ronaldo.

Carragher, în schimb, a oferit de-a lungul sezonului mai multe declarații care nu au fost pe placul lui Ronaldo. „United a făcut o greșeală când l-a readus pe Ronaldo vara trecută. Dacă-l păstrează pentru sezonul viitor, va face o greșeală chiar mai mare”, spusese fostul stoper englez în februarie.

VILLAREAL - BAYERN 1-0. Verdictul unui observator de arbitri din Liga 1 la faza sângeroasă cu Goretzka: „Observați acest detaliu foarte important! De asta n-a intervenit VAR-ul”
VILLAREAL - BAYERN 1-0
VILLAREAL - BAYERN 1-0. Verdictul unui observator de arbitri din Liga 1 la faza sângeroasă cu Goretzka: „Observați acest detaliu foarte important! De asta n-a intervenit VAR-ul”

Cristiano Ronaldo, către Carragher și Rooney: „Doi geloși”

Comentariile celor doi nu i-au picat bine portughezului. Miercuri, Rooney a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie din studioul Sky Sports, alături de Jamie Carragher, ex-jucător la Liverpool, și David Jones, prezentator al postului britanic.

În secțiunea de comentarii și-a făcut aparția Cristiano Ronaldo, care a făcut o observație scurtă: „Two jealous”. Un răspuns direct la afirmațiile lui Rooney și Carragher.

Comentariul său a adunat peste 68.000 de aprecieri, mai mult de jumătate din numărul total de aprecieri al postării!

N-a mai răbdat! » Cristiano Ronaldo a intrat pe contul lui Rooney și a răspuns criticilor

Ce a declarat Rooney despre Cristiano Ronaldo

Prezent în studioul Sky Sports luni seara, Rooney a fost întrebat dacă transferul lui Ronaldo a fost mutarea potrivită pentru Manchester United.

„Trebuie să spunem că nu. A înscris goluri, goluri importante în Champions League în prima parte a sezonului, plus hat-trick-ul cu Tottenham, dar dacă privești către viitor, ar trebui să mergi pe mâna jucătorilor mai tineri, mai «înfometați», care să o ridice pe Manchester United în următorii 2-3 ani.

Cristiano nu mai e jucătorul care era la 20 de ani. Ăsta e fotbalul. Este o amenințare în fața porții, dar pentru restul jocului au nevoie de mai mult, de jucători tineri”, a răspuns acesta, citat de Metro.

Anterior, pe 28 martie, Rooney oferise alte comentarii controversate la adresa lui Ronaldo.

Amintindu-și de perioada în care i-a fost coechipier portughezului, Wayne a declarat despre Cristiano că „era atât de bun și atât de enervant în același timp. Acum probabil că nu mai e la fel de bun, dar probabil e la fel de enervant”.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a înscris 18 goluri în 32 de meciuri pentru Manchester United: 12 în Premier League, 6 în Champions League.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Noapte sălbatică înainte de Marseille - PAOK! » Suporterii s-au bătut cu bestialitate pe străzi

Chelsea - Real Madrid 1-3. „Dați-i deja Balonul de Aur lui Benzema!” » Casillas, mesaj amuzant pentru fostul coleg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează