INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United, dorită de prințul Arabiei Saudite » Ofertă de 3 miliarde de lire sterline!

Prințul Mohammad bin Salman
Prințul Mohammad bin Salman

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 14:47

Presa internațională scrie că prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammad bin Salman, va face o ofertă de 3 miliarde de lire sterline pentru a cumpăra Manchester United.

Clasament Premier League

Zilele trecute, presa internațională scria despre oferta prințului pentru achiziționarea clubului englez, Newcastle United, în valoare de 345 de milioane de lire. Visul său însă pare a fi Manchester United. 

Interesul sauditului pentru clubul din Manchester nu este unul recent. În urmă cu 18 luni, Mohammad bin Salman a încercat să cumpere clubul de la familia Glazer, actualii patroni, dar fără sorți de izbândă. 

LIGA SE POATE OPUNE

Pe lângă rezolvarea negocierilor, un obstacol al acestei tranzacții este faptul că orice posibilă preluare saudită ar putea fi blocată de Premier League. Se vorbește tot mai des despre furtul comercial al drepturilor de televiziune internaționale și de facilitarea lor de către guvernul saudit. 

Anul trecut, Arabia Saudită a fost acuzată de complicitate pentru că permitea difuzarea ilegală a meciurilor folosind Organizația Arabă de Satelit pentru Comunicații (ArabSat) în Orientul Mijlociu și în Africa. 

VEZI ȘI:

Lyon - Juventus 1-0 // Maurizio Sarri contestă vehement arbitrajul: „În Italia am fi primit două penalty-uri” + critici pentru jucători

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, transferul vieții. Rangers, oferte incredibile primite astăzi: scoțienii sunt siguri


Comentarii (1)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  27 Februarie 2020, 16:59

Au gresit aeroportul baietii. Isi luasera bilet sa vina la Dinamo si au nimerit la Manchester.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează