INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Manchester United este dispusă să renunţe la Wayne Rooney şi i-a fixat deja preţul

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 17:46

Fotbalistul în vîrstă de 27 de ani nu mai este văzut cu ochi buni de Sir Alex Ferguson.

Englezii nu mai sînt mulţumiţi de randamentul dat de atacantul care a venit în 2004 de la Everton şi sînt tentaţi să-l vîndă. Conducerea consideră că jucătorul este într-o continuă scădere de formă, cea mai bună dovadă fiind netitularizarea în meciul de Champions League contra celor de la Real Madrid.


Conform site-ului www.thesun.co.uk, englezul mai are 2 ani de contract cu "diavolii" dar aceştia sînt de acord să-l lase să plece pentru o sumă de aproximativ 25 de milioane de lire sterline, cu 5 milioane mai puţin decît au plătit în 2004 celor de la Everton.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (7)
paulsab
paulsab  •  14 Mai 2013, 11:02

Pleaca si Rooney cum a plecat si Beckham din cauza lui SIR Ferguson !

talpaiadului
talpaiadului  •  08 Mai 2013, 17:45

Rooney a regresat enorm in ultimii ani. La un an dupa ce a plecat C Ronaldo, Rooney valora 90 mil euro, acum valoreaza 30 si nu datorita varstei. A avut probleme personale, a fost accidentat, astea sunt scuze, dar problema e ca nu mai da randament. Manchester a gresit ca nu l-a vandut mai devreme.

nicolaiec
nicolaiec  •  07 Martie 2013, 23:57

Prostii nefondate. Rooney e sufletul lui United, si calificarea cu real madrid s-a pierdut pe netitularizarea lui Rooney. S-a vazut jocul dupa ce a intrat el, face cat jumatate de echipa. Daca United il vinde, o sa fie greseala foarte mare, similara cu vanzarea lui David Beckham.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează