INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United face afaceri nerentabile » A vândut un jucător la Lyon, pierzând 9 milioane de lire sterline!

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 20:11

Memphis Depay a plecat de la Manchester United și s-a transferat la Lyon, contra sumei de 16 milioane de lire sterline. Olandezul este cel de-al doilea fotbalist de care scapă Jose Mourinho, după mutarea lui Morgan Scheiderlin la Everton.

Clubul francez ar putea plăti până la 21,7 milioane de lire sterline pentru atacant, în funcție de performațele jucătorului. De asemenea, ”diavolii roșii” vor avea dreptul să-l răscumpere, iar în plus vor deține și un procent dintr-un eventual transfer, în viitor.

Depay, în vârstă de 22 de ani, a semnat un contract pe 4 ani și jumătate cu Lyon, până în iunie 2021. El încasa un salariu de aproximativ 100.000 de lire sterline pe săptămână pe ”Old Trafford”, conform The Telegraph.

Fotbalistul a zburat în Franța pentru a efectua vizita medicală, la noul său club.

”El este un jucător puternic și care înscrie goluri. Este un fotbalist tânăr cu o mare experiență internațională și cu un mare potențial. Acest lucru reprezintă prioritatea mea numărul unu”, a declarat Bruno Genesio, antrenorul echipei din Hexagon.

Manchester United a plătit inițial pe Depay aproximativ 25 de milioane de lire sterline lui PSV Eindhoven, în iunie 2015, pe vremea mandatului lui Louis va Gaal. De atunci, el a evoluat în 27 de meciuri în Premier League, înscriind 5 goluri. Dar, în actualul sezon, Jose Mourinho nu l-a folosit decât de 4 ori în campionat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează