INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United i-a găsit înlocuitorul perfect lui Paul Pogba: Sergej Milinkovic-Savic

Paul Pogba
Paul Pogba

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 14:29

Oficialii „diavolilor roșii” sunt pregătiți să-l cumpere pe superstarul celor de la Lazio, Sergej Milinkovic-Savic (24 de ani), dar numai dacă transferul lui Paul Pogba la Real Madrid se va perfecta.

Cei de la Manchester United au fost foarte aproape și în trecut de a-l aduce pe Old Trafford pe sârbul evaluat la 65 milioane de euro, care are peste 150 de meciuri în Seria A și 22 de goluri marcate pentru echipa de pe Olimpico.

Acum pare a fi momentul perfect, în urma posibilei plecări a francezului Pogba la Real Madrid. United speră să obțină 180 de milioane de euro, iar pentru Savic ar fi dispusă să cheltuiască 75 de milioane. Însă, pentru ca oficialii din Roma să fie convinși, afacerea ar putea urca până la 110 milioane de euro. 

Italienilor le vine greu să se despartă de starul lor, așa că pretențiile financiare nu sunt deloc mici, dar United se vede forțată să-i găsească un înlocuitor pe măsură enormului Pogba. 

Campania de transferuri nu se va încheia aici pentru „diavolii roșii”, aceștia aflându-se în discuții avansate cu Mario Lemina (mijlocaș, 25 de ani, Southampton) și Harry Maguire (fundaș, 26 de ani, Leicester).

de Sebastian Caba

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează