INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY // Pep Guardiola anunță: „Niciodată nu voi antrena aceste două echipe!”

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 11:54

Pep Guardiola (48 de ani), managerul lui Manchester City, susține că nu ar accepta o propunere de la Manchester United sau Real Madrid. Diseară, Pep are meci chiar cu United în turul semifinalelor Cupei Ligii. 

Pep Guardiola e sigur de un lucru la 49 de ani, pe care îi va împlini pe 18 ianuarie. Managerul lui Man. City știe cele două cluburi mari ale Europei unde nu va ajunge în carieră. Chiar dacă nu va mai avea alte propuneri. 
 

După ce antrenez la City, nu voi putea niciodată pregăti Manchester United. Așa cum nu voi fi niciodată la Real Madrid”, a declarat tehnicianul catalan. 

„Dacă nu vor mai fi oferte, mă duc în Maldive”. S-a răzgândit imediat: „Poate nu chiar în Maldive. Nu aș avea suficiente terenuri de golf acolo”. :)

VIDEO // Match Preview Manchester United - Manchester City. Derby în semifinala Cupei Ligii Angliei

206 meciuriare Pep Guardiola pe banca lui Man. City (din 2016)

149 de victoriiare spaniolul la Manchester (29 egaluri, 28 eșecuri)

Vezi și: 

CRISTIANO RONALDO. Imaginea de jumătate de milion de likeuri, care a amuzat internetul: „Sunt atât de sărac încât nici nu-mi dau seama!” + care e răspunsul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează