INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Refuzată de Frenkie de Jong, Manchester United are o nouă țintă » „Diavolii” au pus ochii pe un mijlocaș din Premier League

Moises Caicedo, Foto: Imago Images
Moises Caicedo, Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2022 23:09 / Actualizat marti, 16 august 2022 23:09

Manchester United este interesată de Moises Caicedo (20 de ani), mijlocaș defensiv la Brighton, ocupanta locului 8 din Premier League.

Internaționalul ecuadorian a impresionat în victoria lui Brighton de pe „Old Trafford”, scor 2-1, în prima etapă a noului sezon de Premier League. Echipa lui Graham Potter i-a administrat prima înfrângere lui Erik ten Hag, aflat la primul său meci pe banca „diavolilor”.

Anunț major în privința biletelor la meciul FCSB - Viking: „Închidem vânzările online”
FCSB - Viking
Anunț major în privința biletelor la meciul FCSB - Viking: „Închidem vânzările online”

Manchester United a pus ochii pe Moises Caicedo

Caicedo și-a făcut debutul în Premier League pentru „pescăruși” abia în aprilie, într-un meci cu Arsenal din etapa #32, câștigat cu scorul de 2-1, iar de atunci a devenit punct fix în centrul liniei mediane. Ecuadorianul a fost titular în ultimele 10 meciuri de campionat și a bifat 1 gol și o pasă de gol.

Mijlocașul joacă la Brighton din februarie 2021. Atunci, clubul englez îl cumpăra de la Independiente del Valle, echipă care evoluează în prima ligă din Ecuador, pentru 5 milioane de euro. 

6 milioane de euroeste cota lui Moises Caicedo, potrivit transfermarkt

Cu toate acestea, el nu a fost niciodată un jucător de bază la echipa la care este legitimat Florin Andone. În debutul sezonului trecut, Moises Caicedo a fost împrumutat în Belgia, la Beerschot, unde a prins 12 meciuri și a înscris un gol.

Moises, care mai are contract până în vara anului 2025, a marcat primul său gol în Premier League chiar împotriva lui United, în victoria uluitoare cu 4-0 de pe Amex Stadium, din luna mai.

Refuzată de Frenkie de Jong, Manchester United are o nouă țintă

Erik ten Hag și-l dorește pe Caicedo la Manchester United, însă Brighton nu are nicio intenție de a-l vinde pe jucător. Politica de transferuri a clubului este să vândă doar la momentul și la prețul potrivit, conform SkySports.

Interesul lui Manchester United pentru Caicedo vine în contextul în care Frenkie De Jong a refuzat toate ofertele englezilor, dorind să rămână la Barcelona.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

S-a întors Di Magia! Gol și pasă de gol la debutul în Serie A + A ieșit accidentat

Anunțul momentului în fotbalul european: „Ronaldo pleacă de la Manchester United”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează