Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 00:18 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 12:44

Manchester United a pierdut cu Newcastle, scor 0-3, în optimile Cupei Ligii Angliei, chiar pe Old Trafford.

United merge din umilință în umilință. După 0-3 cu Manchester City în weekend, în Premier League, tot pe Old Trafford, elevii lui Ten Hag au pierdut acum și cu Newcastle. „Coțofenele” și-au luat revanșa după ce pierdeau finala cu „diavolii” în ediția trecută a Cupei Ligii, scor 0-2.

+9 FOTO

Manchester United, umilită de Newcastle

Almiron a dechis scorul pentru Newcastle, a urcat bine în flacul stâng și a marcat cu dreptul la colțul lung, din alunecare, după 29 de minute de joc. Halla dus scorul la 2-0, cu o execuție plasată lângă bară, din marginea careului.

United nu a reușit mare lucru nici în repriza secundă, ba mai mult, a mai luat un gol. Willock a punctat cu un șut plasat la colțul lung, din 16 metri, după o acțiune individuală.

United pierde astfel șansa unui trofeu în acest sezon, Cupa Ligii Angliei. În Premier League stă prost, e doar pe locul 8, cu 15 puncte în 10 etape. În Champions League are 3 puncte, obținute cu noroc împotriva lui Copenhaga, 1-0, după ce pierduse cu Bayern, 3-4, și Galatasaray, 2-3.

Citește și:

Dennis Man lovește din nou! Gol pentru Parma și calificare în optimile Cupei Italiei
ITALIA
Dennis Man lovește din nou! Gol pentru Parma și calificare în optimile Cupei Italiei
Olimpiu Moruțan, gol pentru Ankaragucu și calificare în Cupa Turciei
TURCIA
Olimpiu Moruțan, gol pentru Ankaragucu și calificare în Cupa Turciei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”