INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Acord! Manchester United a găsit noul manager » Cine este alesul

Man. United
Man. United

Articol de - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 17:35 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 18:20

Manchester United a ajuns la o înțelegere cu germanul Ralf Rangnick, 63 de ani, contract pe 6 luni. Ieri, englezii negociaseră cu Rudi Garcia.

Răducioiu, în vârful listei lui Redknapp de transferuri eșuate: „La București stătea câte trei ore la coadă pentru pâine și deodată purta ceas de 28.000 de lire”
ANTRENOR
Răducioiu, în vârful listei lui Redknapp de transferuri eșuate: „La București stătea câte trei ore la coadă pentru pâine și deodată purta ceas de 28.000 de lire”

Michael Carrick rezistă foarte puțin pe banca lui Man. United după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer. Probabil, fostul jucător al „diavolilor” va rămâne doar două meciuri, 2-0 cu Villarreal în deplasarea de Champions League și duminică, la Londra, împotriva lui Chelsea.

Ralf Rangnick a antrenat în trecut la Leipzig, Schalke și Hoffenheim

Potrivit The Athletic, conducerea clubului din Manchester a găsit noul manager, dar tot interimar. A ajuns la un acord cu germanul Ralf Rangnick, 63 de ani, un antrenor cu mare experiență, ex-Leipzig, Schalke, Hoffenheim și Stuttgart, printre altele.

Ralf Rangnick trebuie să se despartă de Lokomotiv Moscova

Acord! Manchester United a găsit noul manager » Cine este alesul
Ralf Rangnick

Rangnick va semna un contract pe șase luni, urmând să continue doi ani consilier în club. Momentan, el trebuie să se despartă de Lokomotiv Moscova, unde e director sportiv.

Șefii lui United s-au întâlnit și cu Rudi Garcia

Șefii lui Manchester United au purtat miercuri negocieri și cu antrenorul francez Rudi Garcia (57 de ani), ultima dată la Lyon.

Liber de contract din luna mai, după despărțirea de Lyon, Rudi Garcia este în prezent comentator TV la un post din Franța. Aseară a fost la microfon pentru meciul dintre Manchester City și PSG, din Liga Campionilor. Motiv de glumă pentru antrenor.

„S-a spus că sunt în Manchester. Iată, chiar sunt (râde). Dar sunt aici să comentez acest meci. Acum serios, nu comentez zvonurile privind cariera mea. Nu nu voi spune nimic nici de această dată. Manchester United este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Nu pot confirma sau infirma nimic”, a spus Rudi Garcia, pentru Canal Plus.

Citește și: 

Trei nume legendare din fotbalul mondial explică de ce PSG nu poate câștiga Liga Campionilor: „Pochettino trebuie să plece mâine!”/ „N-am văzut în viața mea așa ceva”

Messi, pus la zid de un fost adversar: „Începe să mă enerveze! Leo, nu ți-e rușine?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  25 Noiembrie 2021, 18:37

pai iedy sau miurel ce aveau!!!!!nu faceau fata !!!!nu se orienteaza bine iengleji astia!!!!

ironicc
ironicc  •  25 Noiembrie 2021, 18:28

amaratii astia nu au auzit de *** de rumanica , plodul pupatorului de icoane , generalul fara o zi de armata ....pfaaaaii ce eroareee!!:)))))))))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează