INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTAŢI

Manchester United, număr record de accidentaţi de cînd a venit Louis van Gaal » Cine nu va evolua cu Arsenal

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 20:08

Pe lîngă locul 7 în clasamentul din Premier League pe care se clasează Manchester United, Louis van Gaal întîmpină şi alte probleme.

De la preluarea formaţiei engleze, United a înregistrat nu mai puţin de 39 de accidentaţi. Ultimul pe listă fiind Daley Blind, care n-a mai putut continua partida de duminică dintre Olanda şi Letonia, scor 6-0.

Manchester United nu se va putea baza în derby-ul din acest weekend cu Arsenal nici pe David de Gea, Lingard, Rafael, Rojo, Evans, Jones, Falcao sau Carrick.

În 12 jocuri, Van Gaal a avut 37 de jucători diferiţi în teren, un record pentru "diavoli". Într-un astfel de clasament şi-au făcut apariţia şi Manchester City (26 de jucători) şi Chelsea (23 de jucători).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
21lva
21lva  •  18 Noiembrie 2014, 17:55

Aveti informatii vechi... Lindegaard ValenciaCarrickSmallingShaw -Fellaini-Herrera -Januzaj-RooneyDi Maria RVP Mata rezerva Daca n-o sa poata Carrick, intra McNair Jones, Evans, Falcao s-ar putea sa revina si ei, macar pe banca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează