INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United plătește 75 de milioane de euro pentru Sergej Milinkovic-Savic

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 20:16

Sergej Milinkovici-Savici (24 de ani) semnează cu Manchester United. Englezii îi plătesc lui Lazio 75 de milioane de euro, plus bonusuri de 15 milioane. Îl eliberează astfel pe Paul Pogba.

Claudio Lotito, președintele lui Lazio, cerea 100 de milioane de euro pentru a se despărți de sârbul Sergej Milinkovici-Savici. Nu va lua această sumă. Dar, dacă mijlocașul în vârstă de 24 de ani își va atinge toate țintele la Manchester United, clubul biancocelest va primi aproape 100 de milioane. „Diavolii roșii” vor plăti 75 de milioane sumă fixă și 15 milioane bonusuri de performanță. În total, 90 de milioane.

Când transferul se va încheia, venirea lui Milinkovici-Savici îl va elibera pe Paul Pogba. În acel moment, Man. United îl va putea vinde pe campionul mondial francez la Real sau Juventus. Pentru 150 de milioane de euro, cu 45 de milioane mai mult decât i-au dat „diavolii” campioanei Italiei în 2016 pentru Pogba. 

Citește și:

Răzvan Marin, titular în Supercupă la Ajax Amsterdam! L-a impresionat deja pe antrenor: „Nivelul e foarte ridicat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rivaldinho
rivaldinho  •  24 Iulie 2019, 22:27

Totusi e foarte tanar dar nu cred sa fie inlocuitorul lui Pogba. Nu e nici macar la nivelul lui Matic. Pana la urma l-au facut vedete impresarii sarbi si pe asta, dupa 0-5 cu Ucraina si rusinea de la Sub-21 a Serbiei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează