INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - READING 3-1

VIDEO Manchester United, victorie în fața lui Reading, în 16-imile de finală ale Cupei Angliei

Manchester United s-a impus, pe teren propriu, în fața celor de la Reading, formație din liga a doua, scor 3-1, în 16-imile Cupei Angliei. 
Foto: Imago
Manchester United s-a impus, pe teren propriu, în fața celor de la Reading, formație din liga a doua, scor 3-1, în 16-imile Cupei Angliei. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 07:25 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 09:15

Manchester United s-a impus, pe teren propriu, scor 3-1, în fața celor de la Reading, formație din liga a doua, în 16-imile Cupei Angliei. 

Marcus Rashford a trimis balonul în plasă în minutul 35. Casemiro a vrut să dea o pasă filtrantă în interiorul careului, dar balonul a fost respins de Thomas Holmes, unul din stoperii lui Reading. Mingea a ajuns la Antony, care a centrat la bara a doua, iar Marcus Rashford a înscris cu o lovitură de cap. 

Florin Răducioiu, discurs dur de față cu Gică Popescu, preşedintele Farului: „Am văzut limitele echipei lui Gică Hagi”
Farul
Florin Răducioiu, discurs dur de față cu Gică Popescu, preşedintele Farului: „Am văzut limitele echipei lui Gică Hagi”

Reușita internaționalului englez a fost în cele din urmă anulată pe motiv de poziție afară din joc. 

VIDEO. Rezumat: Manchester United - Reading 3-1

Trupa antrenată de Erik ten Hag a deschis în cele din urmă scorul în minutul 54. Antony a primit o pasă lungă de la Christian Eriksen și l-a lansat perfect în adâncime pe Casemiro. Mijlocașul brazilian l-a lobat elegant pe Joe Lumley, portarul lui Reading, și a „mișcat” tabela. 

Doar 4 minute mai târziu, Casemiro avea să reușească „dubla”. Fotbalistul venit vara trecută pe Old Trafford, de la Real Madrid, a trimis un șut plasat, de la peste 30 de metri, direct în colțul porții oaspeților. 

În minutul 65, Reading avea să rămână în inferioritate numerică, deoarece ffa fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. 

Doar un minut mai târziu, Manchester United a dus scorul la 3-0. Bruno Fernandes i-a pasat perfect din lovitură de la colțul terenului lui Fred, care a reluat elegant, cu călcâiul, la colțul lung. 

Reading a redus din diferență în minutul 72, când Amadou Mbengue a reluat pe centrul porții o centrare venită din corner de la Tom Ince. 

S-a terminat 3-1 pentru Manchester United, care a devenit a șaptea echipă care se califică în „optimile” de finală ale Cupei Angliei, după Tottenham, Southampton, Leicester City, Manchester City, Bristol City și Leeds United. 

Citește și: 

Rangers - St. Johnstone 2-0 » La 372 de zile de la accidentare, Ianis Hagi a revenit pe teren într-un meci oficial

Florin Niță a fost prezentat la noua echipă! Ce presupune înțelegerea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează