INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - REAL MADRID 2-1

MANCHESTER UNITED - REAL MADRID // FOTO + VIDEO Înfrângere la debut pentru Lopetegui pe banca Realului

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 08:35

Real Madrid a debutat cu înfrângere în turneul amical International Champions Cup. Campioana Europei a pierdut la debutul pe bancă al  lui Lopetegui superamicalul cu Manchester United, 1-2.

Alexis Sanchez a deschis scorul în minutul 18, învingându-l pe Keylor Navas cu o execuție din careu după pasa excelentă a lui Darmian.

Echipa lui Moruinho a continuat să domine meciul și a reușit un gol superb în minutul 27, la capătul unei faze în viteză reușită pe axa Juan Mata - Alexis Sanchez Ander Herrera. Ultimul a finalizat superb, cu stângul, de la aproximativ 16 metri.

Real a redus din diferență în prelungirile primei reprize, grație reușitei lui Benzema. Francezul l-a învins pe De Gea din câțiva metri la capătul unei centrări perfecte ce i-a aparținut lui Theo Hernandez.

Scorul a rămas neschimbat până la final, chiar dacă Lopetegui a trimis în teren în ultimele 15 minute vedetele Asensio, Isco, Kroos și Nacho.

Echipele de start:

Manchester: de Gea - Darmian, Bailly, Fosu-Mensah, Shaw - Fred, Herrera, McTominay, A. Pereira - Mata, A. Sanchez

Real: Casilla - Odiozola, Vallejo, Sanchez, Hernandez - M. Llorente, Valverde Dipetta - Junior Vinicius, Ceballos, Bale - Benzema

Peste 4 zile, Real o va înfrunta pe Juventus, tot la International Champions Cup. Madrilenii nu îl vor înfrunta însă pe Cristiano Ronaldo, care își amână debutul pentru "Bătrâna Doamnă".

Vezi și: FOTO + VIDEO Barcelona, umilită din nou de AS Roma » Italienii i-au zdrobit pe catalani în ultimul amical + Malcom a înscris primul gol pentru Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează