INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - CHELSEA 4-1

FOTO Manchester United revine în Champions League! Victorie zdrobitoare cu rivala Chelsea

Foto: Imago +3   FOTO
Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 20:58 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 00:03

Manchester United a învins-o clar pe Chelsea, 4-1, într-o restanță din etapa 32-a din Premier League.

După ce londonezii au avut câteva minute bune și adus mingea în fața careului, fără să finalizeze, Manchester United a dat lovitura. După o lovitură excelentă a lui Eriksen, Casemiro a deschis scorul cu o lovitură de cap, de la 10 metri, în minutul 6.

După gol, jucătorii lui Ten Hag nu au reușit să mențină ritmul, în timp ce Chelsea a căutat fără succes egalarea. După ce Antony a părăsit terenul accidentat (29), Manchester United și-a majorat avantajul, prin Martial (45+5).

După pauză, United a controlat jocul și nu i-a mai lăsat pe elevii lui să ajungă la poarta lui De Gea. În minutul 73, Bruno Feranndes a marcat și el, executând perfect un penalty, iar Rashford a profitat de pasă primită de la un adversar și a făcut 4-0.

Joao Felix, după o cursă personală, a redus din diferență, în minutul 88.

Pe final, United a mai avut șansa de a marca, dar Marcus Rashford și Garnacho au ratat de patru ori. Pe rând, fiecare a lovit bara și a fost blocat de Kepa.

Manchester United e calificată în Champions League

Manchester United și-a asigurat acum locul 4 în Premier League, care duce în Champions League. „Diavolii” au 72 de puncte, cu 6 peste Liverpool, cu două etape rămase de jucat și avantajul meciurilor directe.

De partea cealaltă, Chelsea are un sezon de coșmar. Are 43 de puncte și este pe locul 12.

FINAL » Manchester United - Chelsea 4-1

Manchester United - Chelsea, echipe de start

Manchester United: De Gea - Wan Bissaka, Varane, Lidelof, Shaw - Casemiro, Eriksen - Antony, Bruno Fernandes, Sancho - Martial
Rezerve: Butland, Dalot, Fred, Garnacho, Maguire, Malacia, McTominay, Rashford, Weghorst
Antrenor: Erik Ten Hag

Chelsea: Kepa - Azpilicueta, Chalobah, Fofana, Hall - Chukwuemeka, Enzo Fernandes, Gallaher - Madueke, Havertzm, Mudryk
Rezerve: Mendy, Fofana Glichrist, Joao Felix, Koulibaly, Loftu Cheek, Pulisic, Silva, Zyiech
Antrenor: Frank Lampard

Manchester United îl vrea pe Mason Mount 

Internaționalul englez Mason Mount este prima țintă a lui Manchester United pentru sezonul viitor. „Diavolii” pregătesc o primă ofertă, cifrată la 63,2 milioane de euro, dar Chelsea vrea 100 de milioane. 

Contractul mijlocașului expiră în 2024. Mason Mount nu și-a prelungit contractul cu Chelsea, scadent în 2024, iar o serie de cluburi din Premier League caută să profite de situația incertă a internaționalului englez. Potrivit tabloidului Daily Mail, Manchester United e gata să facă un prim pas și intenționează să le propună albaștrilor 63,2 milioane de euro în schimbul mijlocașului în vârstă de 24 de ani.

Citește și: 

L'Equipe anunță: PSG s-a înțeles cu vedeta de la Bayern Munchen

Jaf armat în Spania! Victimă e fiul lui Patrick Kluivert. Iubita lui a fost rănită în atac!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  25 Mai 2023, 22:26

Bafta Man Utd!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează