INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Rebeliune la Manchester United. Vestiarul s-a ridicat împotriva lui Ten Hag!

Bruno Fernandes, căpitanul lui Manchester United
Bruno Fernandes, căpitanul lui Manchester United

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 18:34 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 10:35

Vedetele lui Manchester United au criticat alegerile făcute de managerul Erik ten Hag la derby-ul cu Manchester City, pierdut în week-end cu 3-0.

Deznodământul derby-ului cu rivala City (0-3) a învolburat din nou apele la Manchester United. Potrivit presei britanice, vestiarul s-a ridicat împotriva managerului Erik ten Hag! Vedetele echipei ar fi scandalizate de unele dintre deciziile tactice ale antrenorului olandez. Și sunt foarte multe!

Ce nu le-a convenit vedetelor lui Manchester United

Ce i-a deranjat pe jucătorii de top ai echipei:

  • În mod surprinzător, veteranul Jonny Evans (35) a fost titularizat în centrul defensivei, în timp ce campionul mondial Raphaël Varane (30) a rămas pe bancă.
  • Pe flancul stâng al defensivei, Ten Hag s-a bazat pe fundașul central Victor Lindelöf (29). Sergio Reguilón (26) a rămas pe banca de rezerve.
  • Căpitanul Bruno Fernandes (29 de ani) a jucat ca extremă dreaptă, deși punctele lui forte sunt în centrul liniei mediane.
  • Extrema dreaptă Antony (23 de ani), care n-a fost inclus în formația de start, a fost văzut clătinând din cap de mai multe ori în timpul jocului.
  • În vestiar, inclusiv alcătuirea liniei mediane, cu Christian Eriksen, Sofyan Amrabat și Scott McTominay, a stârnit comentarii. Mason Mount, luat cu 64 de milioane de euro de la Chelsea, au fost doar rezervă.

Roy Keane susține că Manchester United i-a fost inferioară lui Manchester City din toate punctele de vedere

Ten Hag și-a motivat astfel alegerile: "Au fost rațiuni tactice. Nu este vorba despre experiență. Asta pot să vă spun". Critici au fost și din afară. Fostul căpitan al echipei, Roy Keane, acum analist TV, a comentat: "I-au fost inferiori lui Manchester City din toate punctele de vedere, tehnic și tactic".

Roy Keane i-ar lua banderola lui Bruno Fernandes

Keane s-a luat și de căpitanul lui Manchester United, Bruno Fernandes: "După meciul de astăzi și după ce am văzut în ultima vreme, eu i-aș lua banderola de căpitan. Sută la sută".

În campionat, după 10 etape, Manchester United ocupă locul 8, cu 15 puncte. La 11 puncte distanță de liderul Tottenham și la 8 puncte de locul 4, ocupat de Liverpool, ultimul care asigură prezența în Champions League.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

„5 Baloane meritate, 3 făcute cadou” » Ronaldo a reacționat după ce Messi a luat Balonul de Aur

Leo Messi, sincer la gala de la Paris: „Să câștig Balonul de Aur nu a fost niciodată o prioritate pentru mine!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
Anonimus101
Anonimus101  •  01 Noiembrie 2023, 09:00

***, nimic nou, aceleași lucruri ca și pe eurosport.com Unde este "rebeliunea"? Cine s-a ridicat împotriva lui Ten Hag?!? Vorba lui Tataie-"***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează