INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CARABAO CUP

Manchester United, umilită în Cupa Ligii Angliei: eliminată de echipa lui Frank Lampard! Mourinho, sezon de demitere!

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 08:58

Manchester United a fost eliminată în 16-imile Carabao Cup, Derby County, echipă din Liga a doua din Anglia. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, iar formația antrenată de Frank Lampard s-a impus 8-7 la penalt-yuri.

După un prim sezon foarte bun la United, cu trei trofee, a urmat unul alb, fără succes, și tocmai a început altul dezastruos. Probabil, anul demiterii lui José Mourinho. Două înfrângeri în primele trei etape de Premier, cum nu se mai întâmplase la Manchester de 26 de ani, inclusiv un 0-3 cu Tottenham pe "Old Trafford", cea mai severă înfrângere suferită acasă de manager în întreaga sa carieră, și lusitanul e asediat. De jurnaliști, de legendele clubului, de fani și chiar de jucători. 

Paul Pogba îl critică aproape la fiecare meci, reproșându-i deschis tactica mult prea defensivă. Ultimele declarații ale campionului mondial francez l-au enervat atât de mult pe José încât acesta l-a trimis în tribună în Cupa Ligii și l-a anunțat în fața coechipierilor că nu va mai purta banderola de căpitan cât va fi el pe banca "diavolilor".

S-a răzbunat pe Pogba, dar situația nu e deloc bună. Tocmai a fost eliminat din "16"-imile Cupei Ligii. De cine? De Frank Lampard, fostul lui jucător de la Chelsea, aflat la prima stagiune ca manager. A pornit cu Derby County, locul 6 în Championship, care a învins la Manchester cu 8-7 la penaltyuri, după ce fusese egalată în minutul 90+5.

11 goluri a primit United în 6 meciuri de campionat și unul de Cupa Ligii în acest sezon

"E adevărat. Am luat decizia ca Paul Pogba să nu mai fie al doilea căpitan al echipei. Eu sunt managerul. Eu iau hotărârile" José Mourinho, manager Manchester United

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
christiano0
christiano0  •  26 Septembrie 2018, 16:03

Nu stiu de alţtii, dar eu personal o sa-l respect toată viata pe omul acesta. Un gigant, chiar dacă sunt conştient că dacă ar fi fost antrenorul meu aş fi avut aceeasi soartă ca Pogba. Dar n-ai cum să zici ceva de el, e prea mare, plus e iubit de alţi zeci de foşti jucători.

magic4ever
magic4ever  •  26 Septembrie 2018, 11:19

Dar nu spune nimeni ca United a jucat in 10 oameni dupa ce a fost eliminat portarul in minutul 57 si in locul lui a intrat veteranul Lee Grant...

para.para
para.para  •  26 Septembrie 2018, 09:40

"11 goluri a primit United în 6 meciuri de campionat și unul de Cupa Ligii în acest". "Acest" ce? In alta ordine de idei, gigistul de la hartie scrie ca MU a primit un gol in Cupa Ligii. Pai cu Derby Country in ce competitie a jucat de-a luat 2 in 90 de minute? Sau in Anglia sunt mai multe Cupe ale Ligii si nu stim noi?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează