INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Victor Lindelöf prinde hoțul! Cum a salvat fundașul lui Manchester United o bătrână de 90 de ani

Victor Lindelof, Manchester United // foto: Guliver/gettyimages
Victor Lindelof, Manchester United // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 25 august 2020 11:10 / Actualizat marti, 25 august 2020 11:33

Victor Lindelof, 26 de ani, a fugit după un bărbat pe bicicletă ce furase poșeta unei femei în Västerås, l-a imobilizat și l-a predat poliției.

Victor Lindelöf a prins greu atacanții adverși în recentul Final Eight al Europa League, mai ales în semifinala pierdută de Man. United cu Sevilla (1-2), însă măcar este un mic erou în patria natală. Fundașul suedez de 26 de ani a salvat o bătrână de la un jaf în Västerås. 

Un bărbat pe bicicletă o atacase pe femeia de 90 de ani și-i furase poșeta chiar în centrul orașului. Potrivit Sport Bladet, Victor a fugit după infractor, a reușit să-l prindă și să-l imobilizeze, pănă să-l dea pe mâna poliției.

„Oricine făcea la fel”

Lindelöf a refuzat să comenteze întâmplarea, dar o sursă a clubului din Manchester a povestit că „Victor a simțit că trebuie să acționeze rapid, exact cum ar fi făcut oricine într-o situație similară”. 

Polițiștii sosiți la fața locului i-au mulțumit internaționalului suedez care a prins hoțul de 30 de ani. În contrast cu fapta sa bună, căpitanul lui United, Harry Maguire, s-a bătut cu agenții în Grecia și a stat două nopți la închisoare, urmând să plătească 100.000 de euro ca să scape de proces.

Mai multe știri din Premier League:

Suma pe care Harry Maguire trebuie să o plătească ca să scape de 3 ani de închisoare în Grecia! Jumătate din salariul pe o săptămână!

Arsenal, transfer de 30 de milioane de euro! Cu cine își betonează „tunarii” apărarea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  25 August 2020, 12:36

Glumind, am putea spune ca Lindelof l-a luat pe hot in marcaj ,, om la om'', pe tot terenul, in vreme ce Maguire s-a aparat/a atacat ,, in zona''. Doar ca vedeti, legea nu ,, glumeste'' cu nimeni ( suma de plata, cu care Maguire va scapa de puscarie, este derizorie in comparatie cu ,, purcoiul'' de bani pe care-l castiga; auzi, 100.000 de euro/saptamana - ori echivalentul, intrucat ei sunt in UK, utilizand lira sterlina). Imi pare ca se platesc, totusi, salarii prea mari cat s-alergi dup-o ,, basica'', nu credeti ? Servus,

Vezi toate comentariile (1)
Comentează