INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United vrea să se debaraseze de Jadon Sancho » „Diavolii” sunt dispuși să plătească pentru a scăpa de el!

Jadon Sancho // Foto: Imago
Jadon Sancho // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 21:18 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 21:51

Jadon Sancho (23 de ani) ar putea scăpa din infernul de la Manchester United. Exclus din lot de managerul Erik ten Hag, internaționalul englez ar putea fi împrumutat, iar salariul de 15 milioane de euro anual să fie suportat de gruparea de pe Old Trafford.

Jadon Sancho numără zilele rămase până la redeschiderea ferestrei de mercato în ianuarie. Internaționalul englez continuă să rămână în afara lotului și se pregătește numai alături de jucătorii de la academia lui Manchester United. Pentru că refuză să-i ceară scuze managerului Erik ten Haag, pe care l-a făcut mincinos când a zis că el nu se pregătește cum trebuie. 

Cumpărat cu 85 de milioane de euro de la Borussia Dortmund în 2021, Jadon nu a dat același randament ca la formația din Bundesliga și clubul vrea să scape cât de curând de el.

Manchester United a pus ochii pe giuvaerul Benficăi » Costă 119 milioane de euro!
ANGLIA
Manchester United a pus ochii pe giuvaerul Benficăi » Costă 119 milioane de euro!

„În absența lui Sancho, colegii și-au schimbat atitudinea"

Daily Mail scrie că United încearcă să găsească o echipă la care să-l cedeze în ianuarie 2024, sub formă de împrumut sec (fără vreo sumă plătită), iar clubul care-l transferă să nu suporte niciun euro din salariul său anual de 15 milioane! 

Asta desigur în eventualitatea că Sancho nu face un pas în spate și se împacă între timp cu antrenorul din Țările de Jos, care l-a pedepsit prin neconvocarea la jocul cu Arsenal, din cauza superficialității la pregătiri.

În plus, ten Hag a dorit să evite ca influența lui în vestiar să se manifeste în continuare. „Managerul e mai satisfăcut pentru că, în lipsa lui Sancho, jucătorii și-au schimbat atitudinea la antrenamente și asta s-a văzut și în partida cu Brentford”, a explicat același tabloid.

Nu prea vrea nimeni să se încurce cu Jadon Sancho!

Jadon Sancho s-a revoltat și pentru că tehnicanul batav l-a scos țap ispășitor pentru rezultatele slabe ale lui United. „Juventus și Borussia Dortmund și-au manifestat interesul de a-l transfera, dar nu sunt de acord să achite la finalul împrumutului 70 de milioane de euro, cerută de MU. Așa că numai să-i ia pentru șapte luni nu intră în calcule”, scrie Daily Mail.

În timp ce pauza pentru meciurile interțări ar apărea ca timpul perfect pentru ambele părți să facă pace, ierahrhia de la United nu face presiuni pentru reintegrarea lui Sancho 

- Daily Mail, tabloid englez

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Scandal de rasism în Franța » Antrenorul a fost suspendat de club, iar Parchetul a deschis o anchetă!

De Laurentiis, dezlănțuit: „L-am sunat pe Luis Enrique și, slavă Domnului, a plecat la PSG! Uite ce face acolo” » Atac și la Rudi Garcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Joe2022
Joe2022  •  10 Octombrie 2023, 21:59

Ten Hag asta e pușcărie de antrenor. O îngroapa pe Manchester. Daca nici jucătorii aduși de el nu-l suporta asta spune tot. Și dacă să câștigi cu Brentford în min 93-95 chinuit înseamnă alta atitudine in joc și alta calitate înseamnă că îi prostește pe fața pe suporterii lu Manchester. Cu ten Hag e jale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează