INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - WOLVES

FOTO Decizie INEXPLICABILĂ în prelungiri la United - Wolves » Rio Ferdinand, scuze în numele clubului după un penalty evident ignorat în camera VAR

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 00:07 / Actualizat marti, 15 august 2023 00:52

Manchester United a învins-o pe Wolverhampton, scor 1-0, în prima rundă din Premier League. În prelungirile partidei, „lupii” ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri. Analiza VAR a oferit un verdict șocant.

United a început în „Teatrul Viselor” sezonul de Premier League, cu nou-veniții Onana și Mount titulari. La fel ca în anul trecut, tot Rashford a fost vioara întâi în atacul „diavolilor” și a avut prima ocazie, în minutul 12, când a tras la firul ierbii, insuficient de plasat pentru a-l învinge pe Sa.

Manchester United, victorie neconvingătoare cu Wolverhampton

„Lupii” au ieșit și ei la atac și au fost periculoși, fără să îl pună la încercare pe Onana. Sarabia și Cunha și-au încercat norocul, însă șuturile lor au trecut puțin alături. United a fost la rândul său periculoasă, prin Antony, al cărui șut a fost blocat în ultimul moment.

Wolves a început tare repriza secundă și a fost aproape de gol, prin Cunha. Atacantul a nimerit doar bara, din apropiere. Tot el a fost în continuare cel mai periculos „lup”, însă Onana s-a opus la șutul lui din marginea careului.

Camerunezul a fost atent și în minutul 72, când Neto a tras pe direcția lui. Șansele s-au răzbunat, iar gazdele au dat lovitura prin Varane, în minutul 76.

Decizie șocantă de arbitraj în Manchester United - Wolves

În al 7-lea minut al prelungirilor, Onana a ieșit haotic, a ratat mingea și a doborât doi adversari. „Centralul” Simon Hooper și oficialii din camera VAR au luat o decizie șocantă și nu au dictat penalty.

Decizie INEXPLICABILĂ în prelungiri la United - Wolves » Rio Ferdinand, scuze în numele clubului după un penalty evident ignorat în camera VAR

Inclusiv Rio Ferdinand, legenda lui United, a recunoscut că ar fi trebuit dictată lovitură de la 11 metri: „Îmi prezint scuzele în fața jucătorilor și fanilor lui Wolves. O victorie neconvingătoare a lui United. Onana a fost norocos la faza din final. 3 puncte, dar vă rog să vă întoarceți rapid la antrenamente”.

FINAL. Manchester United - Wolves 1-0

  • A marcat: Varane 76'
  • Click AICI pentru statistici

Manchester United - Wolves/ foto: Imago Images
Manchester United - Wolves/ foto: Imago Images
Manchester United - Wolves/ foto: Imago Images
Manchester United - Wolves/ foto: Imago Images
Manchester United - Wolves/ foto: Imago Images

Manchester United - Wolves, echipele de start

Manchester United: Onana - Wan Bissaka, Varane, L. Martinez, Shaw - Casemiro, Mount - Antony, B. Fernandes, Garnacho - Rashford
Antrenor: Erik ten Hag

Wolves: Jose Sa - Semedo, Kilman, Dawson, Ait Nouri - Matheus, J. Gomes, Lemina - Neto, Sarabia, Cunha
Antrenor: Gary O'Neil

Clasamentul la zi din Premier League 

Citește și: 

E clar unde va juca Moises Caicedo, jucătorul disputat de Chelsea și Liverpool! Record în Anglia: 133 de milioane de euro

Adevăratul motiv al demisiei neașteptate a lui Mancini de la naționala Italiei » Anunț de ultimă oră: aproape să semneze cu noua echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  15 August 2023, 09:36

Slab Mount,nu merita nici un sfert din banii platiti pentru transferul lui...

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  15 August 2023, 00:00

Deci exista o țară unde arbitrajul este sub cel din România, Anglia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează